Odesláno 7. července 2015 9 let Musí ti jít do tooho tv boxu buď wifi nebo připojit kabel, jestli to budeš mít u settopboxu, tak stačí dokoupit switch. V tv ti to bude fungovat úplně stejně, jak kdybys připojil přes HDMI klasický PC (HTPC), což podle mě je lepší řešení, než tady ty mini krabičky, které nemají možnost připojit do něj disk a 32GB je dost málo. Možnost připojení exter.disku tam samozřejmě je.Sledovat z PC,s velkou spotřebou a komplikovaným ovládáním(PC v jiné místnosti a daleko),je asi naopak to horší řešení.Ale jinak díky za odezvu a pokud jsem pochopil,-zapojení MMC bude ethernetem do STB HRZ a HDMI do TV.
Odesláno 7. července 2015 9 let OT - smazáno Upraveno 8. července 2015 9 let uživatelem Návštěvník 500 Mb/s - Komfort Modem Compal (černý), CA modul Ústí nad Labem
Odesláno 7. července 2015 9 let Pane beepee (zvláštní jméno, vy se stydíte za své ?), to musíte apelovat na ty, kdo si ten zázrak objednali. Já se tomu vyhýbám, jak čert kříži. A když tak apelujete, a stěžujete si na ty názory a tak podobně, tak prosím - nestyďte se za své jméno a pište pod pravým jménem. jinak ta vaše řeč vypadá hodně blbě. Tak nějak divně - jistě mě rozumíte. Dštít tady síru a zároveň se schovávat za nějaký beepee . Přeju hezký zbytek večera, pane Beepee Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov
Odesláno 7. července 2015 9 let OT - smazáno Upraveno 8. července 2015 9 let uživatelem Návštěvník 500 Mb/s - Komfort Modem Compal (černý), CA modul Ústí nad Labem
Odesláno 7. července 2015 9 let Děkuji P.S. Evidentně jste vůbec nepochopil smysl obsahu mého příspěvku. Ale to nevadí. Ale pochopil. Ale vy se nezajímáte o politiku, a tudíž nevíte, že je to u nás houby platné. Právě že na tom Západě, kde nebyli 40 let zabržděný, jsou v tomhle (a nejenom v tomhe) mnohem dál. Oni si tam opravdu na palici s*át nenechají. To je ovšem na hodně dlouhou diskuzi a poznání skutečnosti s vynecháním TV Nova a Blesku a podobných s*aček. Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov
Odesláno 7. července 2015 9 let A ještě si myslím, že jste Zemanovec. Pro Boha, opravdu nejste středem Zeměkoule, aby jste si myslel z toho, co jsem napsal, že jste to, co jste na sebe práskl. Jste moc sebestřednej a velmi podezíravej. Já nevím jak vy, ale já dost často jezdím právě k našim sousedům do Německa. Máte to tam také kousek. A musím konstatovat, že jsme na tom opravdu oproti západu hodně blbě. V cenách, v kvalitě (potraviny), v myšlení, v pokroucené morálce, atd., atd. U nás opravdu ještě hnůj oproti tomu, co je za Krušnýma horama a Šumavou. Fakt tu chcete spamovat ? Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov
Odesláno 7. července 2015 9 let Nebylo by lepší držet se STB HRZ? Takové stupidity ("jste Zemanovec") tu myslím nepatří a kdo chce,tak se s politikou přrdvádějte někde jinde.Děkujeme.
Odesláno 8. července 2015 9 let Zdravím, máme starou televizi 4:3 a když nastavím pillar box, tak je vše v pohodě, dokud nepřepnu program. Potom se zase obraz roztáhne. Co dělám špatně? A neví někdo, jak na teletextu přepnu na druhou stránku ze dvou?
Odesláno 8. července 2015 9 let Špatně neděláte nic, jedná se o bug, box si neumí udržet toto nastavení. A s teletextem netuším. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.