Odesláno 19. července 2015 9 let Internet se nepřipojuje nijak, to zařizuje její interní modem, do kterého patří koax od UPC. Jestli máš málo LAN portů, prodávají se switche (přepínače), stačí připojit jedním portem k "cihle".
Odesláno 19. července 2015 9 let Jasne diky me jde o to, abych nekoupil neco spatne. Mam 240 Mbit/s a bojim se zpomaleni. Samozrejme, ze tam netece tolik, ale 1/2 skoro vzdy.
Odesláno 19. července 2015 9 let Když koupíš v podstatě libovolný 5-ti nebo rovnou 8-mi portový gigabit, máš to i s rezervou.
Odesláno 19. července 2015 9 let Diky, predpokladam dobre, ze zapojim kabel, ktery ved z jednoho nebo druheho LAN vystupu na Mediaboxu a strcim ho do libovolne zasuvky na na zadni strane switche, tedy 1-8 a zbbylych 7 mohu pouzi pro pripojeni zarizeni k internetu?
Odesláno 19. července 2015 9 let Ano, presne tak. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 21. července 2015 9 let Po dnu používání: 1. výpadky internetu přes wifi 2. oblíbené programy to je tragédie
Odesláno 21. července 2015 9 let Po dnu používání:1. výpadky internetu přes wifi 2. oblíbené programy to je tragédie 1. zkus hard reset (STB vypnete vypínačem vzadu. Na předním panelu stisknete a podržíte všechna 3 tlačítka (- , + , O) a následně zapnete vypínač vzadu. Tlačítka držte do naskočení úvodní obrazovky (pár vteřin) smaže to ale i komplet HDD s nahrávkama, nastavení wifi a všechno co bylo ručně přenastaveno!), spoustě lidí to pomohlo se spoustou patálií. 2. oblíbené programy cihla "snad zatím" nemá
Odesláno 21. července 2015 9 let Cihla je po čisté instalaci od technika, tak pochybuji, že reset něco změní. V diskuzi jsem četl, že s výpadky wifi už měl také někdo problém.
Odesláno 21. července 2015 9 let Taky jsem měl cihlu po čisté instalaci od technika a dělalo to takovej bordel, že jsem myslel, že to vrátím (dost je tady toho napsáno ve vlákně na předchozích stranách) A kupodivu, hardreset, i když po čerstvé instalaci, vyřešil spoustu věcí. Pokud nemáš nahrány desítky hodin videa, zkus to, možná ti to problém opravdu vyřeší a zabere to 5 minut.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.