Odesláno 21. července 2015 9 let Souhlasím s Budulmanem, od technika mi cihla taky blbla a po hardresetu mi dodnes běhá v poho (krom známých chyb atd) Premium - Sport Vodafone Station WiFi 6 Kolín
Odesláno 21. července 2015 9 let Takže po 4 dnech jsem dostal odpověď. Sice mně neodpovídájí na žádnou z mých připomínek, ale dozvěděl jsem se, že do konce července přijde velká aktualizace HD boxu. Takže se těšme.
Odesláno 21. července 2015 9 let Na FB aktualizaci už ohlásili v nějaké odpovědi, a vypadá to opravdu na větší změny, než jen neviditelné opravy. Tak snad k lepšímu. Super - ALLinONE Vodafone TV Premium box, Compal CH7465 Pardubice
Odesláno 21. července 2015 9 let Že by už nastal čas, o té cihličce zase začít uvažovat? Super Red Basic ALLinONE Compal CH7465, Vodafone TV Premium Jirkov
Odesláno 21. července 2015 9 let Aktualizace probíhá kompletním přemáznutím firmware? Nebo jen aktualizuje a opravuje chyby?
Odesláno 22. července 2015 9 let Zdravim chci se zeptat u drivejsiho hd pvr boxu jsem mel hd obraz krasny ale ted mi prijde divne rozmazly nekdy ostry ale dri byl lepsi pomuze ten reset?
Odesláno 22. července 2015 9 let Nevím jak kdo,ale já pustím HRZcihlu a v TV si pro ní nastavím obraz,zvuk a další parametry dle libosti.A to pak tam je nastálo,pokud to nechci pozměnit.
Odesláno 23. července 2015 9 let Tak nevim, ale rad bych popsal problem, ktery u me cihly nastal. Box mi relativne dobre fungoval az do chvile, kdy prestalo jit mazat nahravky. Tak zavolal sem do UPC a slecna prislibila, ze se mi ozve technik. Nu, nikdo se mi tyden neozval, ale dneska jsem zkousel smazat jednu nahravku a voala, slo to. Ptam se, mohlo mi to UPC "opravit" na dalku? Mohlo a pripadne stalo se to jiz nekomu?
Odesláno 24. července 2015 9 let Mě se to stalo asi dvakrát, že mi nějaká nahrávka nešla smazat. Ale třeba jen jedna, ostaní mazat šly bez problémů. Abych se ji zbavil, musel jsem do nastavení a tam dát smazat celý obsah disku.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.