Odesláno 6. prosince 2005 19 let Pořídil jsem si externí TV tuner Pinnacle PCTV PMC3 50e a jede mi zvuk jen na ČT1/2, Prima a Nova. Jakou zvukovou normu používá Karneval? Je nějaké řešení? J. Gazda
Odesláno 6. prosince 2005 19 let Karneval vysila ve zvukovych normach PAL D/K a B/G, ty kanaly ktere jsi vyjmenoval jsou v D/K u ostatnich kanalu si musis nastavit normu B/G (západní). Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 6. prosince 2005 19 let Skvělé, díky, bylo to samozřejmě ono! Jenom Eurosport ještě odolává, ale to už určitě nějak vychytám... jg
Odesláno 22. prosince 2005 19 let Ahoj, máte také potíže se zvukem u ČT24, u mě " prská", je to věc ČT nebo Karnevalu? Plzeň
Odesláno 24. prosince 2005 19 let Mě jede ČT24 v pohodě. omlouvám se, ale házelo mě to chybu, a nemohl jsem odeslat odpověď. A vida, najednou je tam 3x. Již jsem ty dvě vymazal . Upraveno 24. prosince 2005 19 let uživatelem Catcher
Odesláno 24. prosince 2005 19 let O te chybe se SMTP vim, ale zatim nevim jak se ji zbavit, chvily to dela chvily zase ne Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 27. prosince 2005 19 let Tak mě teď pro změnu zase prská Markíza A ta ČT24 to už dělá taky. Zřejmě dělají nějaké úpravy. Upraveno 27. prosince 2005 19 let uživatelem Catcher
Odesláno 27. prosince 2005 19 let Taky jsem dnes zjistil, že to putuje, musím zavolat Karneval a zeptat se. Plzeň
Odesláno 27. prosince 2005 19 let Obavam se, ze bude vadna ta zvukovka. Zkus si to nejdrive poslechnout na normalni televizi u sousedu.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.