Odesláno 23. června 2014 10 let Ano potvrzuji HBO a Cinemaxi už běží v HD, ještě mě zaráží, ale ta zvuková stopa ve stereu doufám, že to bude Dolby Digital... ale jak píšu programy jsou zařazeny...
Odesláno 23. června 2014 10 let Na STB jsou automaticky,ale na TV s kartami CI ne! Ty musím nechat znova naladit (zase bude třeba seřazovat) ,nebo to později naběhne samo také ? Upraveno 23. června 2014 10 let uživatelem inko1
Odesláno 23. června 2014 10 let na CI slotu musíš naladit. Stačí jen ručně naladit daný multiplex, nemusíš to ladit celé. Předpokládám, že to běží na 602000/256/6900, na kterých se to testovalo.
Odesláno 23. června 2014 10 let Mam je naladene jeste z testu, ale jsou cerne. Bezi jen napis nazev filmu. Zadne No Conax. Mam to znovu ladit?
Odesláno 23. června 2014 10 let Co máš za TV? Sony s Philips to naladí samy (odzkoušeno u rodičů). U Samsungu si dávám manuální ladění jen na ten jeden kmitočet, programy se zařadí na konec. 602 MHz QAM256 SR6900 Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Odesláno 23. června 2014 10 let Vyřešeno! Z klient.centra mám informaci,že tyto HD kanály momentálně ještě nejsou zprovozněny, ale že na STB se už objeví (nefunkční) a na TV s kartami CI se automaticky načtou až budou HD kanály vprovozu.Díky za rady.
Odesláno 23. června 2014 10 let Nevím jak na klientském centru jsou informováni, ale mě již tyto HD kanály (HBO i Cinemaxy) běží
Odesláno 23. června 2014 10 let Vyřešeno! Z klient.centra mám informaci,že tyto HD kanály momentálně ještě nejsou zprovozněny, ale že na STB se už objeví (nefunkční) a na TV s kartami CI se automaticky načtou až budou HD kanály vprovozu.Díky za rady. Kanály normálně běží. Zda se vám na Tv s CAM objeví závisí na nastavení TV. Pokud nemáte zapnutou automatickou aktualizaci kanálů, dolaďte si ručně, dle parametrů, které Vám tu uvedli výše. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.