Odesláno 23. června 2014 10 let Jaký vám to ukazuje signál? Na kterém zařízení je přehráváte? Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 23. června 2014 10 let HBO HD kanaly ted jedou na chvili vsem?Nebo diskutujici maji HBO predplacene?
Odesláno 23. června 2014 10 let Signál značně kolísá, resp. vypadává, TV Samsung 6200, jak říkám kanály se hlásí jako data ne jako TV, nejde to ani ručně přeladit, asi to pořád testují.
Odesláno 23. června 2014 10 let Odpověd od UPC : Dobrý den, v průběhu dnešního dne by mělo dojít k zařazení nových HBO HD programů do naší nabídky. Podle informací, které mám k dispozici, bude možné tyto nové programy naladit v průběhu zítřejšího dne. Oficiální zpráva ale prozatím nevyšla.
Odesláno 23. června 2014 10 let Potvrzuji, mám dvě různé TV Sony. Obě se naladily samy. Internet 300 - TV Komfort Modem Technicolor, 2x CA modul Teplice
Odesláno 23. června 2014 10 let Signál značně kolísá, resp. vypadává, TV Samsung 6200, jak říkám kanály se hlásí jako data ne jako TV, nejde to ani ručně přeladit, asi to pořád testují. Že by rušení místním vysílačem DVBT na K38 .... - - Jiná služba nic UPC
Odesláno 23. června 2014 10 let Autor Dobrý den, Dolby Digital u nových HD programů HBO spustíme po jejich oficiálním zařazení do naší programové nabídky, jakmile bude signál dostupný od HBO. HBO GO je samostatná služba umožňující přístup do filmové knihovny. Na přípravě této nové služby pracujeme, ale termín možného spuštění v tuto chvíli skutečně neznáme. Přesto věřím, že Vás potěší zařazení nových programů. Honza B., UPC Facebook tým Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Odesláno 23. června 2014 10 let Mám 2 TV Sony (ne smart).Automatiku mám nastavenou.Naladil se pouze TLC.Když jsem volal na operátora,tak mezi těmi přihlášovanými " blabla " bylo i hlášení o omluvě zákazníkům s prozatím nezprovozněním těch HD. Pak mi to sdělil i ten operátor a že to naběhne pak samo.Že nic ručně ani na CI mod.netřeba ladit.Tak čekám (Havířov).
Odesláno 23. června 2014 10 let Mám starší Sony TV s CI modulem a musel jsem spustit automatické ladění a pak programy seřadit podle sebe. Ty nové HBO HD jsou hned na začátku (alespoň u mého naladění).
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.