Jack_6428 Odesláno 23. června 2014 Sdílet Odesláno 23. června 2014 I já potvrzuji, že programy již běží Doplňující informace: Datový tok u hlavního HBO zůstal na 16 a u 2ky a Comedy je na 12. Fajné, že se to nakonec povedlo TLC kvalita též OK (720x576/16:9/~3mega) Citovat Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Fabiak Odesláno 23. června 2014 Sdílet Odesláno 23. června 2014 Zvuk DD 2.0 je 30% nadseni dolu. K velke tv uz domaci kino patri. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Retiree Odesláno 23. června 2014 Sdílet Odesláno 23. června 2014 I já potvrzuji, že programy již běží Doplňující informace: Datový tok u hlavního HBO zůstal na 16 a u 2ky a Comedy je na 12. Samozřejmě, neexistuje jediný technický důvod, aby byl datový tok jedné stanice ovlivněn datovými toky jiného multiplexu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack_6428 Odesláno 23. června 2014 Sdílet Odesláno 23. června 2014 Možná. Já to napsal proto, že to původně mělo být jinak a mělo se "šetřit". Citovat Super Premium 5G ALLinONE Compal CH7465, CA modul Hlavní město Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník mkarek Odesláno 24. června 2014 Sdílet Odesláno 24. června 2014 jo s tím zvukem je to facht škoda 2.0 těšil jsem se na 5.1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 24. června 2014 Sdílet Odesláno 24. června 2014 Zkuste napsat HBO, jestli by ho nechtěli vysílat. K většině pořadů ho určitě mít budou. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník wencel Odesláno 24. června 2014 Sdílet Odesláno 24. června 2014 Dal jsem proskenovat vsechny programy (mam 3D LG s CI) a vzdy jsem mel prvni programy ruzne ceske, pak ty vseobecne statnice, hudebni, filmove... a ted pro proskenovani mam prvni ruske. Pouzivam stejne nastaveni dle frekvence 170500 KHz a pri kazdem scanu mam prvni ruske stanice misto ceskych, to je nejake nove razeni? Stravil jsem dobrych 30 minut presouvanim programu na puvodni misto jak jsem byl zvykly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník radoslavcz Odesláno 24. června 2014 Sdílet Odesláno 24. června 2014 Netuším, mě se na Samsungu standardně řadí podle abecedy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník carlos74 Odesláno 24. června 2014 Sdílet Odesláno 24. června 2014 Dal jsem proskenovat vsechny programy (mam 3D LG s CI) a vzdy jsem mel prvni programy ruzne ceske, pak ty vseobecne statnice, hudebni, filmove... a ted pro proskenovani mam prvni ruske. Pouzivam stejne nastaveni dle frekvence 170500 KHz a pri kazdem scanu mam prvni ruske stanice misto ceskych, to je nejake nove razeni? Stravil jsem dobrych 30 minut presouvanim programu na puvodni misto jak jsem byl zvykly. ...potvrzuji,stejná značka TV,stejný problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník c12345 Odesláno 25. června 2014 Sdílet Odesláno 25. června 2014 Zde odpověď pro všechny, kteří "postrádají" na nových stanicích (HBO a cinemaxi)v HD rozlišení zvukovou stopu Dolby digital. Zde odpověď od HBO : děkujeme za váš dotaz. Našim zákazníkům se samozřejmě snažíme přinést pouze ty nejlepší služby, kam spadá i zvuk. Budeme se tak v nejbližší budoucnosti snažit přidat k našim nově šířeným kanálům i kvalitní 5.1 zvukovou stopu. V tuto chvíli však nemáme pevně stanovený termín. S pozdravem, HBO Online Support Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.