Marek-26 Odesláno 23. června 2014 Sdílet Odesláno 23. června 2014 Jaký vám to ukazuje signál? Na kterém zařízení je přehráváte? Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník cipisekcz Odesláno 23. června 2014 Sdílet Odesláno 23. června 2014 HBO HD kanaly ted jedou na chvili vsem?Nebo diskutujici maji HBO predplacene? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Riki Odesláno 23. června 2014 Sdílet Odesláno 23. června 2014 Signál značně kolísá, resp. vypadává, TV Samsung 6200, jak říkám kanály se hlásí jako data ne jako TV, nejde to ani ručně přeladit, asi to pořád testují. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník radoslavcz Odesláno 23. června 2014 Sdílet Odesláno 23. června 2014 Odpověd od UPC : Dobrý den, v průběhu dnešního dne by mělo dojít k zařazení nových HBO HD programů do naší nabídky. Podle informací, které mám k dispozici, bude možné tyto nové programy naladit v průběhu zítřejšího dne. Oficiální zpráva ale prozatím nevyšla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HaWe Odesláno 23. června 2014 Sdílet Odesláno 23. června 2014 Potvrzuji, mám dvě různé TV Sony. Obě se naladily samy. Citovat Internet 300 - TV Komfort Modem Technicolor, 2x CA modul Teplice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
technik Odesláno 23. června 2014 Sdílet Odesláno 23. června 2014 Signál značně kolísá, resp. vypadává, TV Samsung 6200, jak říkám kanály se hlásí jako data ne jako TV, nejde to ani ručně přeladit, asi to pořád testují. Že by rušení místním vysílačem DVBT na K38 .... Citovat - - Jiná služba nic UPC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel m Odesláno 23. června 2014 Autor Sdílet Odesláno 23. června 2014 Dobrý den, Dolby Digital u nových HD programů HBO spustíme po jejich oficiálním zařazení do naší programové nabídky, jakmile bude signál dostupný od HBO. HBO GO je samostatná služba umožňující přístup do filmové knihovny. Na přípravě této nové služby pracujeme, ale termín možného spuštění v tuto chvíli skutečně neznáme. Přesto věřím, že Vás potěší zařazení nových programů. Honza B., UPC Facebook tým Citovat Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník inko1 Odesláno 23. června 2014 Sdílet Odesláno 23. června 2014 Mám 2 TV Sony (ne smart).Automatiku mám nastavenou.Naladil se pouze TLC.Když jsem volal na operátora,tak mezi těmi přihlášovanými " blabla " bylo i hlášení o omluvě zákazníkům s prozatím nezprovozněním těch HD. Pak mi to sdělil i ten operátor a že to naběhne pak samo.Že nic ručně ani na CI mod.netřeba ladit.Tak čekám (Havířov). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ludeko Odesláno 23. června 2014 Sdílet Odesláno 23. června 2014 Mám starší Sony TV s CI modulem a musel jsem spustit automatické ladění a pak programy seřadit podle sebe. Ty nové HBO HD jsou hned na začátku (alespoň u mého naladění). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník inko1 Odesláno 23. června 2014 Sdílet Odesláno 23. června 2014 Tak už to jede (Havířov)! Mám Sony 4 roky +CI a najelo to samo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.