Návštěvník Já Odesláno 16. května 2014 Sdílet Odesláno 16. května 2014 No teď jsem to dal znovu testovat a mám 102 mbit...budu to ještě průběžně testovat, protože při mém štěstí přijde technik a naměří 120...zajímalo by mě, Vy co máte 120, tak v jakém rozpětí nejčastěji máte rychlost ? Já když měl 30, tak vesměs těch 28-30 bylo..Aby, třeba nebyla normální při 120 rychlost 110, protože to bych tam raději zavolal a zrušil ten výjezd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 16. května 2014 Sdílet Odesláno 16. května 2014 když já měl v dávnejch dobách 120ku, tak to jelo stabilně 125, ale prej se od tý doby nějak změnily poměry a jede to přesně 120 i na uploadu dávali o 1 Mb/s víc, tehdá byl ještě 10 Mb/s, takže to jelo 11 Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtonda Odesláno 16. května 2014 Sdílet Odesláno 16. května 2014 Praha - Vodafone Brno - UPC EDIT: Mám Upload Booster, takže up mám 16M. Citovat Jiná služba Jiná služba Jiná služba už nic Praha - Letňany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Já Odesláno 17. května 2014 Sdílet Odesláno 17. května 2014 Já stále max. +-100...jsem si jistý, ale, že mám určitě gigovou síť..navíc mám v síti NAS server (zapojený v mém routeru, který je tedy za UPC modemem) a normálně kopíruju z PC do nasu po síti kolem 90 MB/s...Takže doufám, že nebude chyba na mé straně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtonda Odesláno 17. května 2014 Sdílet Odesláno 17. května 2014 To skutečně na síť jedoucí ve stovkovém režimu nevypadá, jelikož je tam nějaká režie, tak na stovkové síti to jede max tak 90 Mbit, tak sem to měl já, dokud sem měl stovkovou síťovku. Jestli dobře chápu co si napsal, modem v bridge módu máš, připojit PC přímo k modemu si zkoušel, nenapadá mě co víc bys mohl udělat. IMO to vypadá jako problém někde dál v síti, rozhodně někde na vyšší úrovni, ale u UPC jsou jak opičky, vždycky tupě začnou s rozborkou a sborkou zásuvky a kontrolou kabeláže. Citovat Jiná služba Jiná služba Jiná služba už nic Praha - Letňany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník warman Odesláno 17. května 2014 Sdílet Odesláno 17. května 2014 Rezie na stovkove siti je, ale minimalni. 90mbits je malo, to bude treba spatna kabelaz. Ja kdysi mel doma 100sit a tahak jsen 12,5MBs, takze ta rezie je miziva. To neni jak s wifi. Ze to jede 103mbits bude problem nekde jinde. Me se obcas stane, ze mi to jede 150mbits (mam 240), zatim jsem neresil, ale asi nahlasim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník china Odesláno 17. května 2014 Sdílet Odesláno 17. května 2014 Rozhodně bych zkusil jiný počítač (pokud je možnost), než přijede UPC technik s notebookem, kde je nainstalovaný sotva antivir, nic víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník single Odesláno 17. května 2014 Sdílet Odesláno 17. května 2014 Me to připadá jako problém se špatným kabelem, kvůli kterému síťovka přepíná na 100mb. Co kontrolky na modemu a síťovce, jaký ukazují režim? Jinak já mám tarif 140/20 a jede mi to většinou 150/22. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Já Odesláno 17. května 2014 Sdílet Odesláno 17. května 2014 Tak už jsem na to přišel jsem fakt vůl..Měl jsem nastaveno v routeru QOS. Takže už je to v pořádku..Budu tedy rušit výjezd..Ještěm že tak Všem děkuji za rady.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník single Odesláno 17. května 2014 Sdílet Odesláno 17. května 2014 No jo QoS... Taky jsem se kdysi ztrapnil před operátorem Infolinky, když jsem si stěžoval na malou rychlost To se stane... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.