Návštěvník Retiree Odesláno 17. května 2014 Sdílet Odesláno 17. května 2014 Jednou z (mála) možností komunikace s Kontaktním centrem je Kontaktní formulář. Po vyplnění nutných údajů včetně klientského čísla umožňuje z rozbalovacích nabídek vybrat okruh problému či důvod komunikace. (U zákazníků registrovaných v Moje UPC odpadá otravné vyplňování vstupních přihlašovacích údajů.) Pokud někdo nedokáže srozumitelně formulovat problém, nebo se v příslušné problematice vůbec neorientuje, napíše do formuláře krátké sdělení typu "Nejde mi internet", "Kostičkování Nova HD" a podobně. Potud je formulář vyhovující. Problém vidím v tom, že textové pole formuláře neumožňuje jakékoli formátování textu, dokonce vypustí i konce řádků. I v případě, že má zákazník jakýsi přehled o problematice a dokáže problém srozumitelně formulovat, je jakákoli jeho snaha naprosto zbytečná a pro operátora se musí zápis i při nejlepší snaze stát značně nepřehledný (viz potvrzení o přijetí požadavku s odeslaným textem). Chápu a respektuji důvody znemožňující další komunikaci (odpověď), ale tím se stává řešení problému/požadavku podstatně složitější... Jaké máte zkušenosti s Kontaktním formulářem a jaký je váš názor? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 17. května 2014 Sdílet Odesláno 17. května 2014 mně ten formulář přijde celej nepřehlednej všechno je to takový slitý do jednoho, když dám technický problém, vyjede na mě jenom televize, internet a telefon je schovanej až dál, v tom sou namixovaný nějaký informační texty bez ladu a skladu... chtělo by to celkově zpřehlednit - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník peliculiar Odesláno 17. května 2014 Sdílet Odesláno 17. května 2014 Komunikace přes formulář je zlo. Nicméně fungovalo napsat email (ve slepé kopii / BCC) na: info@upc.cz ; upc@upc.cz ; upc.cz@email.upc.cz ; klientske.centrum@upc.cz Nevím který z těchto emailových kontaktů někdo čte, ale odpovídali mi - takže jsem se formuláři tímto způsobem vyhýbal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 18. května 2014 Sdílet Odesláno 18. května 2014 Používá se jen info@upc.cz Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
retron Odesláno 18. května 2014 Sdílet Odesláno 18. května 2014 no sice se to vzdycky sleje ale prozatim z kontaktniho formulare vzdy pochopili oč mi jde, ikdyz se jim to nelibilo (kauza Nova Sport HD atd.) potvrzuji, že info@upc.cz funguje, dokonce kdyz jsem resil neco slozitejsiho a potrebovali k tomu dokumenty odkazali me na mail z infolinky 150 Mb/s - Komplet Compal bridge, 4x CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník peliculiar Odesláno 18. května 2014 Sdílet Odesláno 18. května 2014 Tuším že přes Moje UPC by měla být komunikace snazší a plynulejší, ale osobní zkušenost s tím díky výše uvedenému způsobu nemám. Marek-26 & retron: Díky za upřesnění! (y) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 3. ledna 2015 Sdílet Odesláno 3. ledna 2015 Můj mail je-..... -Smazano- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
namec Odesláno 3. ledna 2015 Sdílet Odesláno 3. ledna 2015 ..... A co nám tím básník chtěl říct? - - - - Brno-Kohoutovice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standa Odesláno 3. ledna 2015 Sdílet Odesláno 3. ledna 2015 asi abychom mu všichni pooslali nejaký hezký email k novému roku Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hpfunny Odesláno 3. ledna 2015 Sdílet Odesláno 3. ledna 2015 Pavel FűSI: http://web.upc.cz/klpoz/cz/Index.aspx Start - - Compal CH7465 Brno-Žabovřesky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky