Návštěvník Odesláno 10. května 2015 Sdílet Odesláno 10. května 2015 Dostala jsem odpověd o platbách a přeplatku,které naleži již mrtvému p. Anderlemu. Když jsem hlásila umrti a chtěla převest smlouvu na sebe nebyl to žádny problém a bylo jedno kdo to platí. Já vím,že se striktně držite nějakych uzakonění,ale kdo se ma svama dohadovat o každy pětak,když by tam byl nedoplatek tak nato by jste nepotřebovali čestné prohlašení,že jsem skutečně jeho manželka,jen aby to bylo zaplacené. Asi se poohlednu po jinym dodavateli,nejste totiž jediná společnost,když normalně nehcete převest přeplatek do plateb na moje jmeno. S pozdravem Anderlová Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník mipo Odesláno 10. května 2015 Sdílet Odesláno 10. května 2015 Asi by nebylo od věci, vlákno přejmenovat. Jak vidět, jsou tací, kteří si myslí, že zde komunikují přímo s UPC. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 10. května 2015 Sdílet Odesláno 10. května 2015 Já si myslím, že přejmenování nepomůže. A paní Anderlová by si měla přečíst něco o dědickém řízení, bude se jí to dost hodit. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník mipo Odesláno 10. května 2015 Sdílet Odesláno 10. května 2015 Myslím, že se potká s lidmi, kteří jí vysvětlí, co bude potřebovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 18. května 2015 Sdílet Odesláno 18. května 2015 zasílám správnou e-mailovou adresu na zasílání elektronického vyúčtování služeb Vlasta Vilímková vilimkova.vlasta@post.cz děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hpfunny Odesláno 18. května 2015 Sdílet Odesláno 18. května 2015 Asi by nebylo od věci, vlákno přejmenovat. Jak vidět, jsou tací, kteří si myslí, že zde komunikují přímo s UPC. Start - - Compal CH7465 Brno-Žabovřesky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 18. května 2015 Sdílet Odesláno 18. května 2015 ZAMCENO Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky