Odesláno 28. května 2014 10 let Navíc u toho FONu se dá limitovat rychlost té druhé "veřejné" sítě. V zahraničí to funguje parádně. Pokud to chápu správně (a tak funguje i FON) nepřipojí se kdokoliv ale zase jenom ten kdo to sám poskytuje jiným.
Odesláno 28. května 2014 10 let A jéje, to je zas domněnek a polopravd Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 29. května 2014 10 let Může to vůbec fungovat? Totéž asi platí o UPC Telefonu a dalších podobných službách...
Odesláno 29. května 2014 10 let Může to vůbec fungovat?Totéž asi platí o UPC Telefonu a dalších podobných službách... Může, ale ... Vlastně několik ale teoreticky se již nyní můžete projít s mobilem a zjistit, kolik síti UPCxxxxxx vidíte. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 30. května 2014 10 let Videt neznamena funkcne pripojit. Moc se mi nezda ze toto muze fungovat , ale mozna se pletu .... ono uvidime nakolik je to realny projekt , nebo jenom placnuti do marketingove vody.... Co myslite, kdyby se do tohoto projektu UPC pustila , jak dlouho to bude trvat nez to bude opravdu fungovat ? mesice, roky, petiletku ?
Odesláno 30. května 2014 10 let Pár měsíců, než se udělá nový FW? Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 30. května 2014 10 let Novy FW pro modem + musi to byt ve vychozi poloze zapnuto, protoze sam si tuto funkci sotva nekdo bude jen tak aktivovat, + musi to byt funkcni jen pro zakazniky UPC, tedy pres nejaky klientsky kod, rozhodne ne pro vsechny, pak tomu davam sanci, jinak ne. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 30. května 2014 10 let Já tomu nedávám šanci vůbec, ten jejich slavný technicolor jsme měli asi dva dny, než jsem je s tím vypakoval. Vzhledem k tomu, že už přes jedno patro bylo téměř nemožné se připojit, tak vážně nechápu, jak chcou na tom vybudovat nějakou síť.. Nevím, co v UPC hulí, ale zřejmě je to kvalita
Odesláno 31. května 2014 10 let Je to dáno spíše tím, že v jiných zemí se to spouští a bude se to postupně spouštět všude. Náklady asi relativně malé a PR velké. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.