Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Takže to mohou využívat i ti, kteří vůbec nemají wifi modem a sami tedy tu službu neposkytují? To je celkem zajímavé.

• Jiná služba
  • Jiná služba
  • Jiná služba
  • už nic
  • Praha - Letňany
Odesláno

...třeba má od souseda heslo...

...jinak děkuji Bimbo CZ za první postřehy

Odesláno

Rozhodujícím kritériem bude snad jenom to, jestli je dotyčnej klientem UPC nebo ne. A proč by měl sám poskytovat WiFi? Spousta lidí má od UPC jenom modem.

Odesláno

...tady je tato podmínka...

Jak se do UPC Wi-Free přihlásím?

Jednoduše. Hlavní podmínkou je být zákazníkem služby UPC Internet. K přihlášení stačí použít heslo, které si jednoduše vytvoříte v MojeUPC. Přihlášení do sítě je jednoduché – stačí ze seznamu dostupných Wi-Fi sítí vybrat "UPC Wi-Free" a vyplnit přihlašovací údaje. Od této chvíle se k UPC Wi-Free automaticky připojíte vždy, když budete v jejím dosahu.

Odesláno

Nemám heslo od souseda , Akorát jsem kdysi koupil modem od UPC . V té době se ještě neprodávali WiFi modemy . Jinak mi přišel do schránky dopis že se můžu připojit na Wifi free . Stačí k tomu být zákazníkem upc a odebírat internet .

• Basic
  • -
  • Základní, Family
  • Vodafone TV Standard box, CA modul, Compal CH7465
  • Plzeň
Odesláno

...tak jestli se nedává žádný heslo tak to zase vypadá že v UPC neví levá co dělá pravá...

...anebo to je jen po dobu testu v Plzni

Odesláno

Heslo se dává . Sám si ho zadáš v Moje UPC akorát Přihlašovací jméno je stejné jako přihlašovací jméno do Moje UPC

• Basic
  • -
  • Základní, Family
  • Vodafone TV Standard box, CA modul, Compal CH7465
  • Plzeň
Odesláno

...takže to souhlasí a jedinou podmínkou k přihlášení je odebírat internet od UPC ať už s wifi modemem anebo bez

Odesláno
A proč by měl sám poskytovat WiFi? Spousta lidí má od UPC jenom modem.

Princip reciprocity, podobně funguje třeba Fon, jako motivace aby to lidi měli zapnuté, pro rozvoj služby mi nepřijde produktivní umožnit zákazníkovi službu používat a zároveň to sám mít vypnuté. Pokud někdo wifi modem nemá, tak by mohla být výjimka.

• Jiná služba
  • Jiná služba
  • Jiná služba
  • už nic
  • Praha - Letňany
Odesláno

Ber to i opačně, někdo bude WiFi poskytovat, ale sám se nikde u cizích připojovat nebude. Co pak?

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague