Návštěvník Odesláno 4. srpna 2015 Sdílet Odesláno 4. srpna 2015 Měl by jsi tam mít položku "Vypnout zámek" zadáš pin a máš to zase tažením Viz https://drive.google.com/open?id=0B1anr ... ldFeFJVTzQ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Domio Odesláno 5. srpna 2015 Sdílet Odesláno 5. srpna 2015 Já mám problém s registrací Wi-Free, chtěl jsem ji zřídit rodičům, ale nejde. Někdy v červenci jsem jim registroval my.upc.cz účet, ve volbě wi-free nastavil heslo a jelo jim to, cca týden na to to přestalo fungovat, tak jsem se podíval na nastavení účtu a tam bylo, že se mají registrovat, to pak píše den dva, že to může trvat až 10 dní. Pak se ukáže opět, že se mají registrovat, tak mi příjde, že to není pro všechny zákazníky UPC jak píšou, ale jen pro ty co můžou sdílet. Máte s tímto někdo podobnou zkušenost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 5. srpna 2015 Sdílet Odesláno 5. srpna 2015 Zavolejte nebo napište přímo do UPC. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Bucky Kid Odesláno 5. srpna 2015 Sdílet Odesláno 5. srpna 2015 Já bych řek že je to úplně pro všechny zákazníky kteří mají nějakej tarif internetu. Měl jsem tentýž problém s rušením čekající žádosti asi týden. Volal jsem jim na infolinku kde potvrdili že můžu používat službu i když WiFi modem nevlastním a že se na to podívají. Po asi týdnu se tlačítko registrovat změnilo na zadat heslo a po zadání hesla už to šlo podle očekávání. Takže zavolat na KC a stav tlačítka v Moje UPC ignorovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Domio Odesláno 5. srpna 2015 Sdílet Odesláno 5. srpna 2015 Dík za radu, já tam tedy zavolám, sranda je, že to dělá i u kamaráda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Domio Odesláno 5. srpna 2015 Sdílet Odesláno 5. srpna 2015 tak opravdu tento problém evidují, zítra by mělo být vyřešeno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník fukfa Odesláno 6. srpna 2015 Sdílet Odesláno 6. srpna 2015 Dělám vše na androidu tak jak je popsané a nemůžu se připojit.Navíc to debilní zamknutí obrazovky,kterého se nemůžu zbavit.Jak se zbavit toho otravného zamykání telefonu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Domio Odesláno 6. srpna 2015 Sdílet Odesláno 6. srpna 2015 nastavení, zabezpečení, zámek obrazovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Milav Odesláno 7. srpna 2015 Sdílet Odesláno 7. srpna 2015 To nefunguje - po instalaci certifikátu není odemknutí tahem přístupné, lze použít jen pin nebo heslo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Petr Dostál Odesláno 7. srpna 2015 Sdílet Odesláno 7. srpna 2015 Mám Samsung Galaxy S2 a taky mám tento problém,ničím to nelze zrušit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.