Návštěvník cipisekcz Odesláno 13. srpna 2015 Sdílet Odesláno 13. srpna 2015 Prosim vas nemate nekde navod na pripojeni wi-free pro notebook s OS win XP? Dekuji za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník cv3nda Odesláno 13. srpna 2015 Sdílet Odesláno 13. srpna 2015 Moc jsem neporozumel tomu certifikatu, uz jsem se k we-free zkusil pripojit a vyadalo to ze to jede, ale kdyz jsem se koukal na stranky upc do návodu tak tam byly ruzne detaily a v tech např. ze si musim nastavit PIN kod nebo heslo na zamykaci obrazovku, a pri nainstalovani certifikatu mi to v notifikačni liste pise ze sit muze byt monitorovana treti stranou. K cemu ten certifikat tedy presne slouzi ? Zatim jsem z toho vyrozumel to ze to je pro ochranu mého pripojeneho zarizeni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hpfunny Odesláno 13. srpna 2015 Sdílet Odesláno 13. srpna 2015 Prosim vas nemate nekde navod na pripojeni wi-free pro notebook s OS win XP?Dekuji za pomoc. 4. 8. 2015 10:38 Jak mam instalovat Wi free ve Win XP? Na vašich stránkách jsem návod pro Win XP nenašel. 4. 8. 2015 17:24 Dobrý den, pokud se nedaří, obraťte se prosím na naší technickou podporu na 241 005 100 - volba 2. Jirka, UPC Facebook tým Možná by fungoval ten automatický instalátor. Citovat Start - - Compal CH7465 Brno-Žabovřesky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník warman Odesláno 13. srpna 2015 Sdílet Odesláno 13. srpna 2015 Moc jsem neporozumel tomu certifikatu, uz jsem se k we-free zkusil pripojit a vyadalo to ze to jede, ale kdyz jsem se koukal na stranky upc do návodu tak tam byly ruzne detaily a v tech např. ze si musim nastavit PIN kod nebo heslo na zamykaci obrazovku, a pri nainstalovani certifikatu mi to v notifikačni liste pise ze sit muze byt monitorovana treti stranou. K cemu ten certifikat tedy presne slouzi ? Zatim jsem z toho vyrozumel to ze to je pro ochranu mého pripojeneho zarizeni Pro ověření, že se připojuješ ke správnému wi-free routeru. Když nemáš ten certifikát nainstalován, tak se můžeš napojit na podvrhnutý router. Myšleno tak, že ti může buď zjistit tvoje jméno a heslo a nebo v horším případě ti může sledovat tvou komunikaci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cvancara Odesláno 13. srpna 2015 Sdílet Odesláno 13. srpna 2015 Predpokladam, ze ten postup bude vsude stejny: http://obsluga-klienta.upc.pl/app/answe ... _id/734/~/Łączenie-z-upc-wi-free---windows-xp Citovat - - - CA modul OVA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník stephano Odesláno 13. srpna 2015 Sdílet Odesláno 13. srpna 2015 ...doma je vždy upřednostněna domácí síť,chce se to jít projít někam ven z dosahu domací wifi sítě Bohužel ani venku se to nepřipojí pořad se to připojuje overuje nacita ip adresu a nic. heslo sem menil naposledy včera, zkoušel sem i vypnout doma svoji sit. nevim proc to nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník stephano Odesláno 13. srpna 2015 Sdílet Odesláno 13. srpna 2015 To heslo když se změní nefunguje pro přihlášení hned takže jestli změníš heslo pokaždý když se nepodaří připojit s tím starým je možný že se nepřipojíš vůbec. heslo sem menil včera ale nešlo to ani z tim prvnim ktery sem si zvolil. chjo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vpa Odesláno 14. srpna 2015 Sdílet Odesláno 14. srpna 2015 Zavolejte reklamační, já to teď řeším přes ně. 2 měsíce s technikama, heslo jim funguje, ale mě ne a stále to nechce dát ip adresu. Android 4.4,5.0, Windows 8.1,10. Citovat Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Vodafone TV Premium, CA modul Hradec Králové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Bucky Kid Odesláno 15. srpna 2015 Sdílet Odesláno 15. srpna 2015 Měl jsem WF úspěšně nastavený na několika různých zařízeních (Windows, Linux, Android) a všechny systémy se připojovaly asi týden. Od včerejška se odnikud nejde připojit tak jsem vytvořil připojení znova ale nejde to ani s certifikátem ani bez Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hpfunny Odesláno 15. srpna 2015 Sdílet Odesláno 15. srpna 2015 Také mně to přestalo fungovat na Win 7 a ať dělám, co dělám, tak ani ťuk. Tak jsem síť odebral a už to neřeším. Na androidu to jede bez problémů. Citovat Start - - Compal CH7465 Brno-Žabovřesky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.