Návštěvník Odesláno 15. srpna 2015 Sdílet Odesláno 15. srpna 2015 dělá mi to samé, jak jsi to vyřešil, aby to stále nehlásilo tuto hlášku..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hpfunny Odesláno 15. srpna 2015 Sdílet Odesláno 15. srpna 2015 Po odinstalci certifikátu dejte Nastavení -> Zabezpečení a tam najděte -> Vymazat přihlašovací údajePak by mělo jít vypnout zamykání obrazovky. Citovat Start - - Compal CH7465 Brno-Žabovřesky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 24. srpna 2015 Sdílet Odesláno 24. srpna 2015 Jinak prý kdo má odkoupené zařízení, tak mu to neaktivují. Pokud to bude chtít využívat, bude se muset přihlásit. Můžu potvrdit je to tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník fukfa Odesláno 24. srpna 2015 Sdílet Odesláno 24. srpna 2015 Ať dělám co dělám na android se prostě nepřipojím.Vše dělám přesně podle postupu.Vždy se mi ukáže síť uložena a zabezpečena a to je vše.Na lince UPC kde jsem čekal čtvrt hodiny už brzy ráno na spojení mi řekli že se mi ozvou technici a ti se na mě vys....Sakra co dělám špatně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník computerboy Odesláno 25. srpna 2015 Sdílet Odesláno 25. srpna 2015 Technici volají zpět třeba i po 5 dnech - smutná vlastní zkušenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 28. srpna 2015 Sdílet Odesláno 28. srpna 2015 V návodu píšou, že se automaticky přednostně zařízení připojí na mou domovskou síť, a až v případě, že je nedostupná, připojí se na wi-free. Jak je teda možné, že se můj android připojuje přednostně do wi-free, přestože domácí síť je na plném signálu a wi-free na jednu čárku, kdy laboruje na hranici odpojení? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Bucky Kid Odesláno 28. srpna 2015 Sdílet Odesláno 28. srpna 2015 Tak to nefunguje automaticky V nastavení WiFi - Pokročilé - Priority Wi-Fi Po prvním přihlášení do sítě se WiFree umístí úplně nahoru tudíž se bere přednostně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 28. srpna 2015 Sdílet Odesláno 28. srpna 2015 Vím o této možnosti, v nastavení ve Windows to najdu a pořadí si nastavím, ale nikde to nemůžu najít na Androidu (ani podle Vaší cesty). Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník refresh Odesláno 28. srpna 2015 Sdílet Odesláno 28. srpna 2015 (upraveno) Zdravím všechny, rád bych poprosil o radu, nemohu se připojit k Wi-Free: ..stáhnul jsem si a nainstaloval certifikát zabezpečení, po připojení, zadání jména a hesla stále probíhá pokus o ověření.. díky za pomoc refresh Upraveno 29. srpna 2015 uživatelem refresh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 29. srpna 2015 Sdílet Odesláno 29. srpna 2015 Projdi si tohle vlakno, vsechno uz se to tu resilo. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.