Odesláno 15. srpna 2015 9 let dělá mi to samé, jak jsi to vyřešil, aby to stále nehlásilo tuto hlášku.....
Odesláno 15. srpna 2015 9 let Po odinstalci certifikátu dejte Nastavení -> Zabezpečení a tam najděte -> Vymazat přihlašovací údajePak by mělo jít vypnout zamykání obrazovky. Start - - Compal CH7465 Brno-Žabovřesky
Odesláno 24. srpna 2015 9 let Jinak prý kdo má odkoupené zařízení, tak mu to neaktivují. Pokud to bude chtít využívat, bude se muset přihlásit. Můžu potvrdit je to tak.
Odesláno 24. srpna 2015 9 let Ať dělám co dělám na android se prostě nepřipojím.Vše dělám přesně podle postupu.Vždy se mi ukáže síť uložena a zabezpečena a to je vše.Na lince UPC kde jsem čekal čtvrt hodiny už brzy ráno na spojení mi řekli že se mi ozvou technici a ti se na mě vys....Sakra co dělám špatně?
Odesláno 28. srpna 2015 9 let V návodu píšou, že se automaticky přednostně zařízení připojí na mou domovskou síť, a až v případě, že je nedostupná, připojí se na wi-free. Jak je teda možné, že se můj android připojuje přednostně do wi-free, přestože domácí síť je na plném signálu a wi-free na jednu čárku, kdy laboruje na hranici odpojení?
Odesláno 28. srpna 2015 9 let Tak to nefunguje automaticky V nastavení WiFi - Pokročilé - Priority Wi-Fi Po prvním přihlášení do sítě se WiFree umístí úplně nahoru tudíž se bere přednostně
Odesláno 28. srpna 2015 9 let Vím o této možnosti, v nastavení ve Windows to najdu a pořadí si nastavím, ale nikde to nemůžu najít na Androidu (ani podle Vaší cesty). Díky
Odesláno 28. srpna 2015 9 let Zdravím všechny, rád bych poprosil o radu, nemohu se připojit k Wi-Free: ..stáhnul jsem si a nainstaloval certifikát zabezpečení, po připojení, zadání jména a hesla stále probíhá pokus o ověření.. díky za pomoc refresh Upraveno 29. srpna 2015 9 let uživatelem refresh
Odesláno 29. srpna 2015 9 let Projdi si tohle vlakno, vsechno uz se to tu resilo. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.