Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Tak do MyUPC jsem se dostal - v životě by mne nenapadlo že se nemá psát celé jméno firmy jak je na faktuře ale jen "BRNO" (jako křestní mají ještě krátké upřesnění firmy).

Jak jsem pochopil, tak v MojeUPC by mělo být někde nastavení hesla pro WiFree - ale to tady nikde nevidím.

Odesláno
Jak jsem pochopil, tak v MojeUPC by mělo být někde nastavení hesla pro WiFree - ale to tady nikde nevidím

Koukněte se sem zda tam máte tuto volbu viewtopic.php?p=90206#p90206

• Basic
  • -
  • Základní, Family
  • Vodafone TV Standard box, CA modul, Compal CH7465
  • Plzeň
Odesláno

Také jsem měl při aktivaci podobný problém, řešil jsem to ne prostřednictvím KC, ale kontaktoval jsem formulářem https://app.upc.cz/klpoz/cz/ContactForm.aspx technickou podporu, za dva dny mně přišel mail, že bylo aktivováno a v Moje UPC se objevilo potřebné. (mám odkoupený modem Cisco bez wifi)

• Start
  • -
  • -
  • Compal CH7465
  • Brno-Žabovřesky
Odesláno

Tu tech podporu jsem zkusil taky, nepovedlo se. Ale neva, už se konečně ozval někdo ohledně změny smlouvy. Numějí to udělat na starou smlouvu, musí se udělat nové.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Ahoj, sim je nekde popsano jak ta sluzba prideluje IP adresu? Me to cca kazdou minutu prideli jinou IP! Coz ja napr. pro VPN nebo nedejboze ssh dost velkej problem :(

Odesláno

Wi-Free není určený pro nějaký VPN apod., i když i to se dá vyřešit třeba pomocí DDNS.

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague