Návštěvník YABAKA Odesláno 3. ledna 2016 Sdílet Odesláno 3. ledna 2016 Jméno je stejný do my.upc jako do free, akorát hesla je potřeba mít odlišný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 3. ledna 2016 Sdílet Odesláno 3. ledna 2016 Je to tedy email, me to porad neslape. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YABAKA Odesláno 3. ledna 2016 Sdílet Odesláno 3. ledna 2016 V my.upc se dostaneš do nastavení free. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 3. ledna 2016 Sdílet Odesláno 3. ledna 2016 Do mojeupc mam prihlasovaci jmeno muj mail a heslo potom na wififree si zadam jine heslo, pak na androidu vyhledam sit a chce to identitu tam zadam ten email? A heslo do free? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YABAKA Odesláno 3. ledna 2016 Sdílet Odesláno 3. ledna 2016 Jo, tak to uděláš. Akorát na tvým modemu (jestli máš ten s WiFi a Wi-free) to fungovat nebude, na všech ostatních ano. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 3. ledna 2016 Sdílet Odesláno 3. ledna 2016 Tak to bude ta chyba, na svuj modem se teda nepripojim, pouze na jiny free. Moc diky zitra zkusim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník diki Odesláno 4. ledna 2016 Sdílet Odesláno 4. ledna 2016 Funguje stále to, že když mám povolené wi-free tak je internet rychlejší o 10/2Mbits? nebo to funguje že jede normální rychlost a rychlost wi-free se pak zapne když se někdo připojí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník computerboy Odesláno 4. ledna 2016 Sdílet Odesláno 4. ledna 2016 diki: Mně to tak nefunguje už asi od října Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 19. ledna 2016 Sdílet Odesláno 19. ledna 2016 To by mě zajímalo jak to vlastně mají vymyšlené umělci. Normálně jsem připojený, nic nepadá, to znamená, že jsem se připojil v první pětici uživatelů na jeden routr, po nějaké době, např ráno v 7:00 to začne co minutu odpojovat a co 3s připojovat zpátky. Kde je ta logika, pokud jsem byl na routru připojený mezi prvníma, tak to nemá pustit další uživatele a odpojovat to případně je, ne mě. UPC mi už leze pěkně na nervy a to ne jen z tohoto důvodu, něco slíbí a výsledek k ničemu, včetně jejich podpory a servisu, když na něco nemám, tak ať to nedělám, zlatá Poda a jiní, kteří nemachrují a makají na spokojenosti a o ceně ani nemluvím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník warman Odesláno 19. ledna 2016 Sdílet Odesláno 19. ledna 2016 Může být problém v zarušení, ale to tě asi nenapadlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.