Odesláno 5. května 2016 8 let Že by to dělali skrz Wi-Free, tomu moc nevěřím. Spíš začnou dřív nebo později vnucovat ten net, což se samozřejmě dělá líp s WiFi modemo-routerem, než jenom s čistým modemem. Ale jasně, může to být i jinak.
Odesláno 5. května 2016 8 let Určitě měla ED2 modem, které stahují. To nemá s WiFree nic společného. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 5. května 2016 8 let rozšiřovat pokrytí se snaží každý operátor a UPC díky tomu, že vymění všem modemy a bude z nich vysílat Wi-Free má nakročeno k velmi zajímavému procentu. Přesně, a navíc jim to rozšíření wi-free zákaznící díky poplatku za pronájem modemů víc než zaplatí. Být tou paní s pouhým telefonem, rozhodně bych na výměnu modemu jen tak pro plezír UPC nepřistupoval. Oni sice řeknou, že to je za stejnou cenu, ale zítra se jinak vyspí a už to bude dražší. UPC si nikdy s dodržováním smluv natož svých vlastních slibů nelámalo hlavu, bohužel v tomto státě jim to prochází. Jako pani nebude mít lepší kvalitu telefonování s wifi modmem než se starým.
Odesláno 5. května 2016 8 let Ale také se může stát, že podporu pro ED2 modemy zruší. Nechal bych si ho vyměnit. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 5. května 2016 8 let Ještě mi napadá jedna věc, proč UPC se tak snaží vyměňovat modemy ED2 za ED3. Co když je zatím plánované navyšování rychlostí těch nejnižších tarifů?
Odesláno 5. května 2016 8 let A ono už se to snad nestalo? Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 5. května 2016 8 let Zatím stále jsou nabízeny i tarify 10MB/s. Tyto tarify zřejmě budou muset být navyšovány/sjednocovány na vyšší rychlosti. Na UPC budou čím dál více vyvíjeny tlaky z EU, od vlády, aby takto nízké rychlosti neměly v nabídce. Ale nechme se překvapit, co za tou hromadnou výměnou modemů stojí.
Odesláno 6. května 2016 8 let To by byla zase pekna pakarna, kdyby na neco takoveho doslo. U O2 neni problem v mnohych lokalitach mit rychlost i 3 MB/s a tam je to v danem miste technicke maximum. Tam je problem, ktery by se kdyztak mel resit. Ne v tom, ze Upc poskytuje nejnizsi tarif 10 MB/s, kdyz skoro vsude (kdyztak mne oprsvte) poskytujou i mnohem vyssi tarify. Proc bych nemohl mit "pomaly" tarif, kdyz mi to staci a vyhovuje a nechci platit vic? Bude mi zase Eu prikazovat, co je pro mne dobre?
Odesláno 6. května 2016 8 let nejnižší tarif na webu nemá 10, ale 12,5 MB/s, potom nejnižší, co se dá objednat, má jenom 1,25 MB/s, za to 10 MB/s neni vůbec nikde, viz http://www.upc.cz/pdf/Cenik.pdf - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 6. května 2016 8 let Slamb: Nějak nechápu tvůj příspěvek. Můžeš to prosím vysvětlit, jak jsi na to přišel? V tom ceníku jsem žádné údaje o 12,5MB/s ani 1,25MB/s nenašel. děkuji
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.