tomus Odesláno 27. května 2015 Sdílet Odesláno 27. května 2015 Netusite zda Wi-free bude casem fungovat i na boxech Horizon ? Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kaplan007 Odesláno 27. května 2015 Sdílet Odesláno 27. května 2015 Požádal jsem si o aktivaci wifree, píšou, že do 10 dnů bude požadavek zpracován, čekám již 3 týdny a nic... a jinak jsem zatím nikde ve městě na wifree nenarazil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník carlos74 Odesláno 27. května 2015 Sdílet Odesláno 27. května 2015 ...já od toho nic přínosného neočekávám,takže mě to může jen příjemně překvapit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 5. června 2015 Sdílet Odesláno 5. června 2015 Požádal jsem si o aktivaci wifree, píšou, že do 10 dnů bude požadavek zpracován, čekám již 3 týdny a nic... a jinak jsem zatím nikde ve městě na wifree nenarazil. To ani nikde nikdy nenarazíš.. Jedinej výsledek tyhle akce bude totální zarušení všech pásem v panelákách nic víc.. ve městě se stejně nikde nepřipojíš protože tam prostě nikde nebude dosah... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thaischumi Odesláno 5. června 2015 Sdílet Odesláno 5. června 2015 (upraveno) Požádal jsem si o aktivaci wifree, píšou, že do 10 dnů bude požadavek zpracován, čekám již 3 týdny a nic... a jinak jsem zatím nikde ve městě na wifree nenarazil. To ani nikde nikdy nenarazíš.. Jedinej výsledek tyhle akce bude totální zarušení všech pásem v panelákách nic víc.. ve městě se stejně nikde nepřipojíš protože tam prostě nikde nebude dosah... Podle mě se jedná o funkci multi SSID, to znamená že oba AP (WI-Free a UPCxxxxxxx) se vysílají na stejném pásmu (na stejném kanálu z jednoho wifi vysílače), takže po aktivaci WI-Free 2,4GHz pásmo bude stejně zarušené jako předtím. A navíc na všech routerech jsou s názvem WI-Free, takže i když más kolem sebe 20 takových AP, na mobilu a kompech se ti zobrazuje pouze jeden AP Wi-Free. Upraveno 6. června 2015 uživatelem Návštěvník Citovat Super 800 Mb/s Profi - Komfort VF Station + 3x CA Moduly Praha - Jinonice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 6. června 2015 Sdílet Odesláno 6. června 2015 Budou mi moci zapnout wi free i když mám zakázanou wifi na modemu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 6. června 2015 Sdílet Odesláno 6. června 2015 Ano Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 7. června 2015 Sdílet Odesláno 7. června 2015 Jakým způsobem se mi nabourají do modemu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 7. června 2015 Sdílet Odesláno 7. června 2015 To není nabourání se je to změna nastavení na dálku, stejně jako třeba změna rychlosti. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník david3434 Odesláno 7. června 2015 Sdílet Odesláno 7. června 2015 Podle mě je to naprostý nesmysl a bez praktickeho využití.To co si UPC predstavovalo prostě nebude a nemuže fungovat. Upc ma z 90% zasitovany panelaky a bytove domy,kde se ten signal nedostane,ani do vedlejsiho bytu,natozto nekde na ulici. Ja se napriklad na svoji wifinu neprihlasim uz ani na chodbe v panelaku. Pak je spousty zakazniku,kteri se k tomu nepripoji,protoze nemaji potrebu byt neustale online,jako ja a internet vyuzivam jen doma.A Upc je nijak nemitivuje k tomu,aby svuj modem zpristupnily. Upc chce udelat neco podobneho jako provozuje ve francii,ale tam maji uplne jine zasitovani,i v rodinych domkach,takze site na sebe jakz takz navazuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.