Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Netusite zda Wi-free bude casem fungovat i na boxech Horizon ?

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

Požádal jsem si o aktivaci wifree, píšou, že do 10 dnů bude požadavek zpracován, čekám již 3 týdny a nic... a jinak jsem zatím nikde ve městě na wifree nenarazil. :D

Odesláno

...já od toho nic přínosného neočekávám,takže mě to může jen příjemně překvapit... 8)

• po 2 týdnech...
Odesláno
Požádal jsem si o aktivaci wifree, píšou, že do 10 dnů bude požadavek zpracován, čekám již 3 týdny a nic... a jinak jsem zatím nikde ve městě na wifree nenarazil. :D

To ani nikde nikdy nenarazíš.. Jedinej výsledek tyhle akce bude totální zarušení všech pásem v panelákách nic víc.. ve městě se stejně nikde nepřipojíš protože tam prostě nikde nebude dosah...

Odesláno

To ani nikde nikdy nenarazíš.. Jedinej výsledek tyhle akce bude totální zarušení všech pásem v panelákách nic víc.. ve městě se stejně nikde nepřipojíš protože tam prostě nikde nebude dosah...

Podle mě se jedná o funkci multi SSID, to znamená že oba AP (WI-Free a UPCxxxxxxx) se vysílají na stejném pásmu (na stejném kanálu z jednoho wifi vysílače), takže po aktivaci WI-Free 2,4GHz pásmo bude stejně zarušené jako předtím.

A navíc na všech routerech jsou s názvem WI-Free, takže i když más kolem sebe 20 takových AP, na mobilu a kompech se ti zobrazuje pouze jeden AP Wi-Free.

Upraveno uživatelem Návštěvník

• Super 800 Mb/s Profi
  • -
  • Komfort
  • VF Station + 3x CA Moduly
  • Praha - Jinonice
Odesláno

Budou mi moci zapnout wi free i když mám zakázanou wifi na modemu?

Odesláno

Jakým způsobem se mi nabourají do modemu?

Odesláno

To není nabourání se ;) je to změna nastavení na dálku, stejně jako třeba změna rychlosti.

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
Odesláno

Podle mě je to naprostý nesmysl a bez praktickeho využití.To co si UPC predstavovalo prostě nebude a nemuže fungovat.

Upc ma z 90% zasitovany panelaky a bytove domy,kde se ten signal nedostane,ani do vedlejsiho bytu,natozto nekde na ulici.

Ja se napriklad na svoji wifinu neprihlasim uz ani na chodbe v panelaku.

Pak je spousty zakazniku,kteri se k tomu nepripoji,protoze nemaji potrebu byt neustale online,jako ja a internet vyuzivam jen doma.A Upc je nijak nemitivuje k tomu,aby svuj modem zpristupnily.

Upc chce udelat neco podobneho jako provozuje ve francii,ale tam maji uplne jine zasitovani,i v rodinych domkach,takze site na sebe jakz takz navazuji.

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague