Odesláno 27. května 2015 9 let Netusite zda Wi-free bude casem fungovat i na boxech Horizon ? Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 27. května 2015 9 let Požádal jsem si o aktivaci wifree, píšou, že do 10 dnů bude požadavek zpracován, čekám již 3 týdny a nic... a jinak jsem zatím nikde ve městě na wifree nenarazil.
Odesláno 27. května 2015 9 let ...já od toho nic přínosného neočekávám,takže mě to může jen příjemně překvapit...
Odesláno 5. června 2015 9 let Požádal jsem si o aktivaci wifree, píšou, že do 10 dnů bude požadavek zpracován, čekám již 3 týdny a nic... a jinak jsem zatím nikde ve městě na wifree nenarazil. To ani nikde nikdy nenarazíš.. Jedinej výsledek tyhle akce bude totální zarušení všech pásem v panelákách nic víc.. ve městě se stejně nikde nepřipojíš protože tam prostě nikde nebude dosah...
Odesláno 5. června 2015 9 let Požádal jsem si o aktivaci wifree, píšou, že do 10 dnů bude požadavek zpracován, čekám již 3 týdny a nic... a jinak jsem zatím nikde ve městě na wifree nenarazil. To ani nikde nikdy nenarazíš.. Jedinej výsledek tyhle akce bude totální zarušení všech pásem v panelákách nic víc.. ve městě se stejně nikde nepřipojíš protože tam prostě nikde nebude dosah... Podle mě se jedná o funkci multi SSID, to znamená že oba AP (WI-Free a UPCxxxxxxx) se vysílají na stejném pásmu (na stejném kanálu z jednoho wifi vysílače), takže po aktivaci WI-Free 2,4GHz pásmo bude stejně zarušené jako předtím. A navíc na všech routerech jsou s názvem WI-Free, takže i když más kolem sebe 20 takových AP, na mobilu a kompech se ti zobrazuje pouze jeden AP Wi-Free. Upraveno 6. června 2015 9 let uživatelem Návštěvník Super 800 Mb/s Profi - Komfort VF Station + 3x CA Moduly Praha - Jinonice
Odesláno 7. června 2015 9 let To není nabourání se je to změna nastavení na dálku, stejně jako třeba změna rychlosti. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 7. června 2015 9 let Podle mě je to naprostý nesmysl a bez praktickeho využití.To co si UPC predstavovalo prostě nebude a nemuže fungovat. Upc ma z 90% zasitovany panelaky a bytove domy,kde se ten signal nedostane,ani do vedlejsiho bytu,natozto nekde na ulici. Ja se napriklad na svoji wifinu neprihlasim uz ani na chodbe v panelaku. Pak je spousty zakazniku,kteri se k tomu nepripoji,protoze nemaji potrebu byt neustale online,jako ja a internet vyuzivam jen doma.A Upc je nijak nemitivuje k tomu,aby svuj modem zpristupnily. Upc chce udelat neco podobneho jako provozuje ve francii,ale tam maji uplne jine zasitovani,i v rodinych domkach,takze site na sebe jakz takz navazuji.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.