Návštěvník Fait Odesláno 11. června 2015 Sdílet Odesláno 11. června 2015 No myšlenka dobrá ale já mám svůj vlastní router a ten jejich používám jen jako modem. Takže až to zapnou tak mi v bytě na sídlišti, kde je wifi pásmo už tak dost přecpané, zbytečně zaruší další wifi. Je dobře že alespoň dali možnost odmítnout aktivaci služby, kterou využiji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BimboCZ Odesláno 11. června 2015 Sdílet Odesláno 11. června 2015 Já sem spokojen. Díky této službě zbytečně nečerpám mobilní data. Když se projdu po městě, tak na WiFi Free narážím docela často. A kvalita připojení je celkem dostačující. Konečně služba která trochu šetří peněženku. Citovat Basic - - Compal CH7465, CA modul Plzeň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 12. června 2015 Sdílet Odesláno 12. června 2015 SMAZANO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standa Odesláno 12. června 2015 Sdílet Odesláno 12. června 2015 (upraveno) Trochu silný slova, né Upraveno 13. června 2015 uživatelem Návštěvník Citovat Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BimboCZ Odesláno 13. června 2015 Sdílet Odesláno 13. června 2015 „Pouze dvě věci jsou nekonečné. Vesmír a lidská hloupost. u té první si tím však nejsem tak jist“ Citovat Basic - - Compal CH7465, CA modul Plzeň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 20. června 2015 Sdílet Odesláno 20. června 2015 Poznám nějak na modemu, že mi zapli wi free? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thaischumi Odesláno 20. června 2015 Sdílet Odesláno 20. června 2015 Poznám nějak na modemu, že mi zapli wi free? Možná ne, ale na mobilech a laptopech určitě. Citovat Super 800 Mb/s Profi - Komfort VF Station + 3x CA Moduly Praha - Jinonice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 22. června 2015 Sdílet Odesláno 22. června 2015 Jak je to s Wi-Free, pokud mám modem (TC7200) přepnutý do bridge-módu, jde to s tím provozovat? Tj. moje soukromé připojení půjde přes bridge do vlastního wifi routeru a modem si bude Wi-Free síť routovat a vysílat zvlášť? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM Odesláno 22. června 2015 Sdílet Odesláno 22. června 2015 Já to taky vidím pozitivně, ve městě mám na mobilu signál skoro všude, sice jednu dvě čárky, ale jde to, jen se mi stává, že se sice na Wi-Free připojím, ale hlásí mi to , že není odezva z internetu a net nejde. Znamená to, že na tom konkrétním modemu je to zablokované, nebo může být chyba u mě? Citovat 500 Mb/s - Klasik modem Compal, VTV Box, CA Modul Plzeň Bolevec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YABAKA Odesláno 24. června 2015 Sdílet Odesláno 24. června 2015 Ta WiFi může mít třeba povolenej přístup jenom podle konkrétních MAC adres, který jsou na white listu a nikdo jinej přístup nemá. Nebo je to vnitřní síť bez přístupu ven, resp. přístup ven je pak dál heslovanej. Takhle to nezřídka bývá ve špitálech, školách, hotelech apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.