BimboCZ Odesláno 17. července 2015 Sdílet Odesláno 17. července 2015 Co já vim , tak tady v Plzni když to tu šlo jako pilotní projekt tak těch 10dní tam měl každý . Já čekal skoro 14dní nežli šlo vytvořit heslo . Myslím že to bude mít něco společného stím že pokud je žádostí moc než jsou schopni vyřizovat ,tak tam šoupnou pořadník ve formě 10dní . Citovat Basic - - Compal CH7465, CA modul Plzeň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 17. července 2015 Sdílet Odesláno 17. července 2015 Ahoj kluci, omlouvám se, jestli jsem to zde přehlédla, ale k čemu konkrétně slouží ten certifikát? Nemám z něho dobrý pocit, protože od té doby, co jsem ho podle návodu na stránce UPC nainstalovala (Android 4.4.4) mě telefon po zapnutí neustále varuje vykřičníkem: "Třetí strana je schopna monitorovat vaší činnost na síti, vč. e-mailů a zabezpečených webových stránek" (což je např. e-bankovnictví, žejo?). Že prý to umožňuje důvěryhodné pověření nainstalované tím certifikátem a mám ho zkontrolovat. Bohužel mě to varuje i pokud se připojuju přes mobilní data i jinou WIFI. Než jsem ten certifikát nainstalovala, tak mi Wi-Free normálně fungovalo (zkoušeno jen doma). Díky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YABAKA Odesláno 17. července 2015 Sdílet Odesláno 17. července 2015 Odinstalovat a připojit se bez něho. Mně to jde a předpokládám, že je to tam pouze kvůli možnýmu zneužití, když se telefon dostane do ruky nepovolaný osobě. S certifikátem to tuším vyžaduje osobní PIN nebo odemčení pomocí gesta, takže nikdo nepovolanej se k tomu nedostane (neměl by se dostat). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 17. července 2015 Sdílet Odesláno 17. července 2015 Ahoj kluci, omlouvám se, jestli jsem to zde přehlédla, ale k čemu konkrétně slouží ten certifikát? Nemám z něho dobrý pocit, protože od té doby, co jsem ho podle návodu na stránce UPC nainstalovala (Android 4.4.4) mě telefon po zapnutí neustále varuje vykřičníkem: "Třetí strana je schopna monitorovat vaší činnost na síti, vč. e-mailů a zabezpečených webových stránek" (což je např. e-bankovnictví, žejo?). Že prý to umožňuje důvěryhodné pověření nainstalované tím certifikátem a mám ho zkontrolovat. Bohužel mě to varuje i pokud se připojuju přes mobilní data i jinou WIFI. Než jsem ten certifikát nainstalovala, tak mi Wi-Free normálně fungovalo (zkoušeno jen doma). Díky za radu Hlaska o monitorovani je defakto chyba androidu, viz pojednani http://www.spamik.cz/blog/android-kitka ... louchavana Certifikat si nech urcite nainstalovany, nikdo te monitorovat nemuze. Slouzi predevsim k zabezpeceni, aby ses pripojila pouze na prave AP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 18. července 2015 Sdílet Odesláno 18. července 2015 Ahoj kluci, omlouvám se, jestli jsem to zde přehlédla, ale k čemu konkrétně slouží ten certifikát? Nemám z něho dobrý pocit, protože od té doby, co jsem ho podle návodu na stránce UPC nainstalovala (Android 4.4.4) mě telefon po zapnutí neustále varuje vykřičníkem: "Třetí strana je schopna monitorovat vaší činnost na síti, vč. e-mailů a zabezpečených webových stránek" (což je např. e-bankovnictví, žejo?). Že prý to umožňuje důvěryhodné pověření nainstalované tím certifikátem a mám ho zkontrolovat. Bohužel mě to varuje i pokud se připojuju přes mobilní data i jinou WIFI. Než jsem ten certifikát nainstalovala, tak mi Wi-Free normálně fungovalo (zkoušeno jen doma). Díky za radu ahoj 1)varovna hlaska o certifikatu je vlastne chyba navrhu zabezpeceni androidu. Pokud si nahrajes vlastni certifikat, ktery neni schvaleny googlem, tak ta hlaska tam bude vzdy... je to nesmyslne a muzes to ignorivat.. tady je otevreny na to case https://code.google.com/p/android/issue ... l?id=62076 - ale google to ignoruje... UPC by to mohlo vyresit tak, ze by se dohodli s googlem, nebo si zaplatili certifikat od nejakeho uz schvaleneho. ale kdyz to zkratim, proste to ignoruj... 2)ten certifikat je potreba protoze je pouzit k overeni wifiny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 18. července 2015 Sdílet Odesláno 18. července 2015 tak jsem se mohl prihlasait do sousedniho wi free v podstate hned co jsem si nastavil heslo. ale zatim ta rychlost byla desive pomala:/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník u3totu Odesláno 18. července 2015 Sdílet Odesláno 18. července 2015 Ahoj, myslíte, že to půjde zprovoznit i na mé Nokii 5630 se Symbianem? Vytvořil jsem připojení, všechno jsem nastavil, ale certifikát mám "žádný" - ten ze stránek Nokia nepozná. Ale vy tu píšete, že to rozjedete i bez certifikátu. Mně to zahlásí chybu "Chyba autentifikace EAP-PEAP". V MyUPC jsem si heslo nastavil. Díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka007 Odesláno 19. července 2015 Sdílet Odesláno 19. července 2015 Bohuzel na symbianu to nefunguje Citovat 1000 Mb/s Jiná služba Komplet Vodafone TV, HD DVR Mediabox, HD mediabox. Ústí nad Labem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 19. července 2015 Sdílet Odesláno 19. července 2015 Já si myslím že je to jen takové plácnutí,které nikdy nedojde k realizaci.Kdyby s tím třeba přišli před 5 lety,tak bych tomu nějakou šanci dával,ale v dnešní době kdy má každý neomezený tarif s GB dat je to podle mě nesmysl,ale nic proti tomu.Já osobně určitě pokud by to skutečně UPC spustilo se nepřidám a určitě svůj modem nedovolím,a upřímě muj signál z modemu z 5 patra paneláku,ani nedobě do přízemí. ... no k plácnutí došlo a od 15. 7. 2015 služba spuštěna ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 19. července 2015 Sdílet Odesláno 19. července 2015 tak jsem se mohl prihlasait do sousedniho wi free v podstate hned co jsem si nastavil heslo. ale zatim ta rychlost byla desive pomala:/ Rychlost přihlašování a autentifikace je děsivá ale jinak rychlost 10-2Mb/s podle toho, kolik lidí je na jednom bodu dostačující ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.