Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Oslem si nazývej svého otce, jelito. UPC jen sklízí, co dlouhodobě zasévá. Zákazníci od něj již nečekají nic dobrého a nemají potřebu si zbytečně nechat více komplikovat život.

Odesláno

Když se ti u UPC nelíbí, tak dej výpověď a máš to vyřešený. A nepochybně i psychicky, kdy se pak nebudeš zbytečně nervovat při každý příležitosti, když UPC přijde s nějakou inovací :D

Odesláno

Děkuji za geniální radu, ale já zatím zůstanu a budu UPC s jejich "inovacemi" s gustem posílat do pr....

Odesláno

No to ti teda přeju hodně štěstí. Hlavně proto, že v UPC jsou pracovníci přímo školeni na takový panáčky jako seš ty neboli tě nechají vykecat, všechno odkývou a stejně se nic nezmění :D

Odesláno

ja to proste doma nechci, notabene mam sit na 5g , najitite nejlepsi pasmo, a to jejich pochopitelne vysila na uplne stejne frekvenci, hlavne , ze mi posilali mail, ze kdaz nechci tak mam vyplnit formular, coz jsem udelal a stejne to spustili... zitra tam volam

• Super 500 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal bilý
  • brno
Odesláno

Jsem rád, že se ti dostalo alespoň takového vzdělání, když nic jiného neklaplo. Tak si chvíli kývej a sni o všudypřítomné WiFree.

Přeji hezký večer.

Odesláno

lidi ještě si dejte na hlavu staniolové čapky pro odrušení wifi signálu když to nejde vypnout co vám leze asi na mozek :)

Odesláno

to chce dát kolem obvodovejch zdí bytu olověný obklady a přes okna rolety z alobalu 8)

• -
  • -
  • jenom testuju
  • Vodafone TV app Samsung
  • Praha
Odesláno

to je jednodussi odpojit ve vnitrku anteny, a koupit svoje AP

• Super 500 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal bilý
  • brno
Odesláno

A co pak okolní wifi, FM, AM a LM a TV a tak dále vlnění včetně mikrovlného tak že odpojit i mikrovlnku

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague