Michal Pelikán Odesláno 20. července 2015 Sdílet Odesláno 20. července 2015 Jste tady fakt partička ubulenejch čecháčků. No a co, že to chce někdo jinak než vy? No a co že si to někdo vypne? Osobní urážky do oslů za to? Tohle fakt nechápu. Citovat 1000 Mb/s Jiná služba Komfort Vodafone Station, CA modul Pardubice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Katoda Odesláno 20. července 2015 Sdílet Odesláno 20. července 2015 No mě jako ubulení "čecháčci" připadá právě ta hrstka těch, co tady rozčileně dupe nožičkama, že ne a ne a oni to nechtějí. Nikdo jim tuto volbu nebere, tak si to deaktivují a hotovo. Ale kecy o tom, jak za jejich peníze si surfují a parazitují jiní, jsou úplně mimo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kotasek Odesláno 20. července 2015 Sdílet Odesláno 20. července 2015 A co pak okolní wifi, FM, AM a LM a TV a tak dále vlnění včetně mikrovlného tak že odpojit i mikrovlnku chce to to cist duvody , me o nejake zareni nejde, ale o ruseni siti navzajem !!! chce to cist, nez neco vyplodim !!! Citovat Super 500 Mb/s - Komfort Compal bilý brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lada-vir Odesláno 20. července 2015 Sdílet Odesláno 20. července 2015 No a kde jsem psal že je to na tebe - já psal všeobecně, par jedinců si tu stěžovalo na spotřebu elektriky a na wifi signály. Tobě jestli jde o pásma tak také netuším co dělá, sám si řekl že jsi na 5Ghz což moc klientů UPC zatím není a tak mají modemy na 2,4 tak že i WiFi Free je na 2,4 a většina - ne-li všechny WiFiFree jsou na 1 kanálu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník brillant Odesláno 20. července 2015 Sdílet Odesláno 20. července 2015 Já bych tuto službu uvítal tak před 5ti lety, minimálně před třemi, ale dnes? Každý má nějaký datový tarif u svého mobilního operátora. dnes mi to připadá jako nošení dříví do lesa. Určitě se nepřipojím a více se o tuto "super službu" zajímat nebudu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lada-vir Odesláno 20. července 2015 Sdílet Odesláno 20. července 2015 A proto se dělají hotspoty v restauracích, fastfoodech, benzínkách a tak, prostě ne každý si chce čerpat data na telefonu když nemusí navíc v zahraničí se to net přes mobyl dost prodraží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník warman Odesláno 20. července 2015 Sdílet Odesláno 20. července 2015 No a kde jsem psal že je to na tebe - já psal všeobecně, par jedinců si tu stěžovalo na spotřebu elektriky a na wifi signály.Tobě jestli jde o pásma tak také netuším co dělá, sám si řekl že jsi na 5Ghz což moc klientů UPC zatím není a tak mají modemy na 2,4 tak že i WiFi Free je na 2,4 a většina - ne-li všechny WiFiFree jsou na 1 kanálu wifree bude na kanálech podle toho, na který je nastavena primární wifi (ta tvá). TC7200 neumí vysílat na víáce kanálech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kotasek Odesláno 20. července 2015 Sdílet Odesláno 20. července 2015 volal jsem na upc a rekl jsem , ze to chci zrusit , borec rekl, ze se podiva do modemu , potvrdil ze je je zanuta wi-free a ze ji teda vypina. a je to . jsem spokojen... Citovat Super 500 Mb/s - Komfort Compal bilý brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kotasek Odesláno 20. července 2015 Sdílet Odesláno 20. července 2015 No a kde jsem psal že je to na tebe - já psal všeobecně, par jedinců si tu stěžovalo na spotřebu elektriky a na wifi signály.Tobě jestli jde o pásma tak také netuším co dělá, sám si řekl že jsi na 5Ghz což moc klientů UPC zatím není a tak mají modemy na 2,4 tak že i WiFi Free je na 2,4 a většina - ne-li všechny WiFiFree jsou na 1 kanálu Ok, me jen stve, ze kdyz se posdivam kolik pribylo siti tak je to docela humus, navic si myslim, ze si upc sere do vlastniho hnizda , doma mam intrenet a tv, a v praci mam 10/1 jen tak abych tam neco mel, kdyz bych se pripichl na nejakou wi-free , je jich tu asi 5 , tak muzu to do prace zrusit, a razem prijdou o jednu smlouvu.. Citovat Super 500 Mb/s - Komfort Compal bilý brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YABAKA Odesláno 20. července 2015 Sdílet Odesláno 20. července 2015 To fakt asi jenom o jednu, protože UPC Wi-Free ti nikdo negarantuje a klidně se tak může stát, že tam bude pár stejně smýšlejících jako ty, nechají si to povypínat a budeš mít kulový. Navíc teda tím, že sis to vypnul u sebe, tak ti zmizela i možnost se připojit jinde, to jenom abys byl v obraze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.