Návštěvník Bucky Kid Odesláno 22. července 2015 Sdílet Odesláno 22. července 2015 Včera byla žádost o registraci účtu ve fázi zpracování a dnes tam mám zase to tlačítko k aktivaci WiFree, nevím jestli jsem ten systém dobře pochopil ale služba je k dispozici jenom pro zákazníky s Wifi modemem nebo pro všechny? Není mi z mojeUpc jasný o aktivaci čeho tam žádám. Připojte se Zapněte UPC Wi-Free na Vašem modemu a vytvořte tak automaticky Wi-Free přípojný bod pro ostatní zákazníky UPC. Po registraci se i Vy budete moci připojit do UPC Wi-Free mimo Váš domov. Sdílení UPC Wi-Free zatím není aktivní Sent from my phone by Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cvancara Odesláno 22. července 2015 Sdílet Odesláno 22. července 2015 Jak je to vlastne videt, kdyz je tech WiFI vice v jednom baraku? To maji vsechny stejny nazev Wi-Free, nebo se to nejak odlisuje (treba cislem)? Citovat - - - CA modul OVA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Retiree Odesláno 22. července 2015 Sdílet Odesláno 22. července 2015 Stejný název všech AP, UPC WI-Free, každý AP má jinou MAC adresu.... (příklad tady) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hpfunny Odesláno 22. července 2015 Sdílet Odesláno 22. července 2015 Bucky Kid: Zákazníci s modemem v pronájmu budou automaticky do Wi-Free zapojeni, o čemž byli měsíc předem informováni e-mailem či dopisem, podle toho, jak jim chodí vyúčtování. Pokud nechtějí, aby se jejich modem do Wi-Free sítě zapojil, mají možnost se na základě této komunikace měsíc před spuštěním odhlásit. V případě, že mají modem od UPC odkoupen, budou mít možnost se do služby naopak na vlastní žádost připojit. Více na: http://www.zive.cz/bleskovky/otazky-a-o ... n=copylink Mám vlastní modem bez wifi a vše funguje jak má. Bohužel v noci se nedá připojit - asi dost lidí vypíná modemy. Citovat Start - - Compal CH7465 Brno-Žabovřesky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník honziik Odesláno 22. července 2015 Sdílet Odesláno 22. července 2015 Jak je to vlastne videt, kdyz je tech WiFI vice v jednom baraku?To maji vsechny stejny nazev Wi-Free, nebo se to nejak odlisuje (treba cislem)? Všichni mají stejne ssid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Anonym Odesláno 24. července 2015 Sdílet Odesláno 24. července 2015 Mám odkoupený modem bez WiFi ( kerej už je dávno zaplacenej díky úspoře za pronajmutí od UPC ) a Wi-Free mi jede, co víc si přát, udělal jsem to nejlépe jak jsem mohl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YABAKA Odesláno 24. července 2015 Sdílet Odesláno 24. července 2015 Do doby, než ti modem zdechne a půjdeš koupit novej Ale snad vydrží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník computerboy Odesláno 24. července 2015 Sdílet Odesláno 24. července 2015 A nebo UPC přestane modemy bez Wifi podporovat a budeš nucenej stejně koupit nebo si pronajmout modem s Wifi. Tahle doba se blíží docela rychle kvůli Wi-Free Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Bucky Kid Odesláno 24. července 2015 Sdílet Odesláno 24. července 2015 To mi ovšem když jsem odkupoval modem bez WiFi nikdo neřekl. Očekával jsem že mi vydrží na doživotí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník warman Odesláno 24. července 2015 Sdílet Odesláno 24. července 2015 tady ty teorie... To si nemůžou dovolit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.