Návštěvník frelo Odesláno 31. května 2014 Sdílet Odesláno 31. května 2014 Novy FW pro modem + musi to byt ve vychozi poloze zapnuto, protoze sam si tuto funkci sotva nekdo bude jen tak aktivovat,+ musi to byt funkcni jen pro zakazniky UPC, tedy pres nejaky klientsky kod, rozhodne ne pro vsechny, pak tomu davam sanci, jinak ne. tenhle vtip jsem si pojistil ustrihl jsem kontakty na wifi v modemu takze zapnout muzou co chcou maji smulu jejich wifi nepouzivam jen kabel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YABAKA Odesláno 31. května 2014 Sdílet Odesláno 31. května 2014 Je to dáno spíše tím, že v jiných zemí se to spouští a bude se to postupně spouštět všude. Náklady asi relativně malé a PR velké. Přesně tak, nic jinýho v tom nebude a obavy jsou úplně zbytečný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník david3434 Odesláno 31. května 2014 Sdílet Odesláno 31. května 2014 Já si myslím že je to jen takové plácnutí,které nikdy nedojde k realizaci. Kdyby s tím třeba přišli před 5 lety,tak bych tomu nějakou šanci dával,ale v dnešní době kdy má každý neomezený tarif s GB dat je to podle mě nesmysl,ale nic proti tomu.Já osobně určitě pokud by to skutečně UPC spustilo se nepřidám a určitě svůj modem nedovolím,a upřímě muj signál z modemu z 5 patra paneláku,ani nedobě do přízemí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Dragokazov Odesláno 31. května 2014 Sdílet Odesláno 31. května 2014 Zkus si někdy na tom tvém super tarifu pustit nějaký film z netu a pak něco povídej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 31. května 2014 Sdílet Odesláno 31. května 2014 Novy FW pro modem + musi to byt ve vychozi poloze zapnuto, protoze sam si tuto funkci sotva nekdo bude jen tak aktivovat,+ musi to byt funkcni jen pro zakazniky UPC, tedy pres nejaky klientsky kod, rozhodne ne pro vsechny, pak tomu davam sanci, jinak ne. tenhle vtip jsem si pojistil ustrihl jsem kontakty na wifi v modemu takze zapnout muzou co chcou maji smulu jejich wifi nepouzivam jen kabel No jestli ten modem máte koupený, proč ne. Ale až takováto paranoia? Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník frelo Odesláno 31. května 2014 Sdílet Odesláno 31. května 2014 az budes mit kolem 30 siti mlatici se o sebe a hledat volny kanal udelas to same tohle si upc neuvedomuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 31. května 2014 Sdílet Odesláno 31. května 2014 A není to tak již teď? Ve svém pokoji vidím 26 sítí. V práci nyní 18 sítí. A to vše ve 2,4 pásmu. Najít kanál, který by byl volnější, aby signál šel po celém bytě je prakticky nemožné. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YABAKA Odesláno 31. května 2014 Sdílet Odesláno 31. května 2014 Přechod na 5 GHz. S úspěchem jsem to provedl a místo nějakých dřívějších 15 sítí v 2,4 GHz je tam jenom jedna (moje) v 5 GHz. Teda zatím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtonda Odesláno 31. května 2014 Sdílet Odesláno 31. května 2014 Asi tak, na 5 GHz sem sám, na 2,4 GHz chytám 22 cizích sítí, a to mám byt v přízemí a po stranách vchody. Citovat Jiná služba Jiná služba Jiná služba už nic Praha - Letňany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtonda Odesláno 31. května 2014 Sdílet Odesláno 31. května 2014 Nicméně k původnímu tématu, UPC modem má jen jedno rádio, tj. to bude fungovat jako další ESSID na stejné frekvenci. Navíc zapnutí této funkce či vůbec zapnutí wifi bude dobrovolné, takže to to zplnění 2,4 G pásma nijak nezvýší. Citovat Jiná služba Jiná služba Jiná služba už nic Praha - Letňany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.