Návštěvník computerboy Odesláno 2. srpna 2015 Sdílet Odesláno 2. srpna 2015 YABAKA: děkuji za info. A nebo vypnout modem to ještě vyřeší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YABAKA Odesláno 2. srpna 2015 Sdílet Odesláno 2. srpna 2015 Vyřeší, ale je otázkou, proč se tím vůbec zaobírat. Vesměs přítomnost W-Free ve svým modemu nikdo ani nezaregistruje, natož aby ho to nějak omezovalo. A už vůbec ne v případě, kdy dotyčnej ten modem sám nevyužívá, tj. jestli je úplně vypnutej nebo v něm běží Wi-Free je fuk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník computerboy Odesláno 2. srpna 2015 Sdílet Odesláno 2. srpna 2015 jo to jo - mě to spíš zajímalo jen ze zvědavosti. Pokud bych měl něco proti Wi-Free, tak to logicky nebudu povolovat. Jen je mi záhadou, že mi ani nejde vypnout na modemu(Cisco 3925) wifina. Ještě mi napadla situace - Jak by se UPC tvářila na to, když někdo vrátí modem a bude využívat jen Wi-Free Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YABAKA Odesláno 2. srpna 2015 Sdílet Odesláno 2. srpna 2015 A co by sis tím pomohl? Nárok na využívání Wi-Free máš pouze v případě, že seš platící zákazník UPC. Pak jako bonus může Wi-Free využívat, jinak smůla a nedostaneš se tam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník computerboy Odesláno 2. srpna 2015 Sdílet Odesláno 2. srpna 2015 YABAKA: To jen pro ty, co by chtěly ušetřit za pronájem modemu. Mělo by stačit si platit nějaký nižší tarif. Ale ověřeno to nemám. Třeba to má v podmínkách UPC nějak ošetřeno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YABAKA Odesláno 2. srpna 2015 Sdílet Odesláno 2. srpna 2015 Platit si můžeš cokoliv, někdo má jenom TV nebo telefon a problém v tom nebude. Ale na druhou stranu se spoléhat na Wi-Free, když potřebuješ net, to asi taky není zrovna ideální. Vypečený soused to vytáhne ze zásuvky a... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník computerboy Odesláno 2. srpna 2015 Sdílet Odesláno 2. srpna 2015 Jasně, že pro někoho, kdo potřebuje internet k práci nebo zkrátka musí být kdykoliv online to není. Ale dovedu si představit lidi, co na občasné připojení jim to může stačit zvlášť pokud bydlí někde v paneláku, kde je Wi-Free poměrně rozšířené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lada-vir Odesláno 2. srpna 2015 Sdílet Odesláno 2. srpna 2015 Abys mohl vyuzivat wifi free musis mit internet od UPC, abys mohl sluzbu aktivovat a abys mohl mit sluzbu musis mit modem zapujcen nebo koupen, paltit sluzbu bez modemu je nesmysl a asi ani nepujde system UPC by asi mel problem u klient ze by nebyl naveden modem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
retron Odesláno 2. srpna 2015 Sdílet Odesláno 2. srpna 2015 "naveden modem" - kde já jsem to jenom slyšel Citovat 150 Mb/s - Komplet Compal bridge, 4x CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník kkvapil Odesláno 3. srpna 2015 Sdílet Odesláno 3. srpna 2015 zdravím a mám dotaz do tabletu Acer Iconia A3 A20 jsem instaloval ten slavný certifikát, pak si ale vše rozmyslel, wifree enchci, certifikát odinstaloval. Předtím jsem tablet zapínal jen přetahováním žádný PIN; pak jsem kvůli certifikátu musel PIN zadat, ale už ho po mě chce pořád a nemůžu se vrátit zpět na nastavení přetahováním apod. je možnost jen gesto, heslo, pin. Poradí někdo??? Jde to řešit jen resetováním do továrního nastavení? díky a omlouvám se, jestli to někdo řešil, jsem tu nový Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.