Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

dělá mi to samé, jak jsi to vyřešil, aby to stále nehlásilo tuto hlášku.....

Odesláno
Po odinstalci certifikátu dejte Nastavení -> Zabezpečení a tam najděte -> Vymazat přihlašovací údaje

Pak by mělo jít vypnout zamykání obrazovky.

• Start
  • -
  • -
  • Compal CH7465
  • Brno-Žabovřesky
  • po 2 týdnech...
Odesláno
Jinak prý kdo má odkoupené zařízení, tak mu to neaktivují. Pokud to bude chtít využívat, bude se muset přihlásit.

Můžu potvrdit je to tak.

Odesláno

Ať dělám co dělám na android se prostě nepřipojím.Vše dělám přesně podle postupu.Vždy se mi ukáže síť uložena a zabezpečena a to je vše.Na lince UPC kde jsem čekal čtvrt hodiny už brzy ráno na spojení mi řekli že se mi ozvou technici a ti se na mě vys....Sakra co dělám špatně?

Odesláno

Technici volají zpět třeba i po 5 dnech - smutná vlastní zkušenost.

Odesláno

V návodu píšou, že se automaticky přednostně zařízení připojí na mou domovskou síť, a až v případě, že je nedostupná, připojí se na wi-free. Jak je teda možné, že se můj android připojuje přednostně do wi-free, přestože domácí síť je na plném signálu a wi-free na jednu čárku, kdy laboruje na hranici odpojení?

Odesláno

Tak to nefunguje automaticky

V nastavení WiFi - Pokročilé - Priority Wi-Fi

Po prvním přihlášení do sítě se WiFree umístí úplně nahoru tudíž se bere přednostně

Odesláno

Vím o této možnosti, v nastavení ve Windows to najdu a pořadí si nastavím, ale nikde to nemůžu najít na Androidu (ani podle Vaší cesty). Díky

Odesláno

Zdravím všechny,

rád bych poprosil o radu, nemohu se připojit k Wi-Free:

..stáhnul jsem si a nainstaloval certifikát zabezpečení, po připojení, zadání jména a hesla stále probíhá pokus o ověření..

díky za pomoc

refresh

Upraveno uživatelem refresh

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague