Návštěvník refresh Odesláno 29. srpna 2015 Sdílet Odesláno 29. srpna 2015 Vše jsem ve vláknu pročetl, bohužel 95% textu jsou nesmysly a nemají s problémem připojení do Wi-Free nic společného. Mám Win XP, přihlášení do Wi-Free sice proběhne, bohužel stále jen probíhá pokus o ověření.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hpfunny Odesláno 29. srpna 2015 Sdílet Odesláno 29. srpna 2015 Také mně to přestalo fungovat na Win 7 a ať dělám, co dělám, tak ani ťuk. Tak jsem síť odebral a už to neřeším. Na androidu to jede bez problémů. Tak mi to nedalo, síť jsem zase nainstaloval, v zabezpečení jsem změnil „Ověření uživatele nebo počítače“ na "Ověření uživatele" a ejhle - připojím se bez problémů. Citovat Start - - Compal CH7465 Brno-Žabovřesky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník refresh Odesláno 9. září 2015 Sdílet Odesláno 9. září 2015 vyřešeno, chválím UPC tech podporu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtonda Odesláno 9. září 2015 Sdílet Odesláno 9. září 2015 To nastavení ve Windowsech je tedy fakt masakr, ale nakonec funguje, i bez certifikátu, a na Androidu taky. Tak uvidíme, jestli budu mít příležitost to někde reálně využít. Citovat Jiná služba Jiná služba Jiná služba už nic Praha - Letňany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lada-vir Odesláno 10. září 2015 Sdílet Odesláno 10. září 2015 Jak uz bylo napsano bez celtifikatu to jde, ten jen overuje ze je to opravdu sit UPC WifiFREE a ne nekdo kdo tak pojmedoval svoje SSID site a ty se tam snazis pripojit a potazmo mu tak prozradit jmeno a heslo kterym se tam hlasis kdyz to bude nejaky vykuk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 11. září 2015 Sdílet Odesláno 11. září 2015 Ahoj, když se zaloguju do my.upc.cz, tak tam žádný odkaz na wi-free nemám. vitz obr.: https://www.dropbox.com/s/60gxlybyod8tnwr/wi-free.jpg?dl=0 Kde má být? díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YABAKA Odesláno 12. září 2015 Sdílet Odesláno 12. září 2015 U tvýho tarifu služba není k mání. Až přejdeš na jinej, tak to bude vypadat takto: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mojmax Odesláno 12. září 2015 Sdílet Odesláno 12. září 2015 No, to bych netvrdil, mám taktéž tarif 5 Mb/s (sice mám k tomu ještě Digi Mini televizi, ale to s tím asi nesouvisí) a Wi-free mi normálně funguje, navíc nemám Wi-fi modem, viz níže. Takže bych asi zavolal na infolinku a zeptal se, proč to nemáš aktivované. Citovat Basic - - Compal CH7465 Brno-Ponava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hpfunny Odesláno 12. září 2015 Sdílet Odesláno 12. září 2015 Služba UPC Wi-Free je zdarma dostupná všem zákazníkům služby UPC Internet. Pro její využití se stačí do Wi-Free registrovat v Moje UPC. Takže reklamovat, funguje to dobře přes formulář, není nutné se nervovat při čekání u telefonu. Citovat Start - - Compal CH7465 Brno-Žabovřesky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YABAKA Odesláno 12. září 2015 Sdílet Odesláno 12. září 2015 Někdy před půlrokem jsem četl, možná to bylo i tady, že Wi-Free bude k mání pouze u tarifů 10M a vyšších. Jinak reklamovat není co, protože za tuto službu nikdo nic neplatí. Spíš zavolat na klientský centrum s dotazem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.