Návštěvník warman Odesláno 12. října 2015 Sdílet Odesláno 12. října 2015 Hrochu hrochu, to nemáš 239 Kč měsíčně na objednání Fiber10+ ? Nechce se mi věřit. Jestli má soused WiFree, rozvody už po celém baráku s největší pravděpodobností jsou. Už v případě kdy máš řádně evidovanej nejnižší tarif, vzniká ti i legální nárok na WiFree. Login ti nikdo rozumnej neposkytne protože, jak už bylo napsáno - pokud uděláš na internetu průser bude se vždy zodpovídat ten jemuž účet patří. Sent from my phone by Tapatalk Jakej by to musel být průser, kdyby jses z toho měl zodpovídat ty? Toto platí jen u pokut u aut, když řekneš, že to byla osoba blízká. Jinak je to samozřejmě hloupost, za činy ostatních nemůžeš nikdy ty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YABAKA Odesláno 12. října 2015 Sdílet Odesláno 12. října 2015 Bucky to píše správně - při průseru se bude zodpovídat ten, na koho je vedená smlouva. Neboli tě buď seberou, případně pošlou obsílku na podání vysvětlení. A pak ano, můžeš jim tvrdit, že ty nic, že to nějakej anonym z fóra, kterýmu jsi dal svoje přístupový údaje. Možná to v takovým případě i uhraješ na budku a seš z toho venku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtonda Odesláno 12. října 2015 Sdílet Odesláno 12. října 2015 I kdyby ti jenom pro porušení podmínek UPC vypovědělo smlouvu, tak to IMO za to nestojí. A i když bys to ukecal na to, že si sdělil přístupové údaje jiné osobě, tak bys musel policajtům podávat vysvětlení + stres jestli jim to skutečně bude stačit a neskončí to třeba až u soudu, za to to nestojí už vůbec. Login na WiFree bych dal maximálně někomu z rodiny či blízkému kamarádovi, určitě ne někomu z fóra a už vůbec ne neregistrovanému jedinci bez historie. Citovat Jiná služba Jiná služba Jiná služba už nic Praha - Letňany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník warman Odesláno 12. října 2015 Sdílet Odesláno 12. října 2015 Ach tady jste chtri a kazdy z vas je soudce, zalobce, policajt. Ja uz si timto parkrat prosel a nejaky login neni dukaz, to si te max pcr muze pozvat a to je tak vse. Osobne si nedokazu predstavit co by musel ten dotycny udelat, aby to resila pcr. A kdyby udelal jo neco trestnyho, tak ten dotycny nebude rozhodne pouzivat ucet, ktery ziskal na wifree od pepika a ten pěik vi, ze mu to dal. Ucet l wifree neni priny dukaz, on to ve skutecnosti neni ani neprimy dukaz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtonda Odesláno 12. října 2015 Sdílet Odesláno 12. října 2015 Však co píšu jiného, IMO to nestojí ani za to, že si tě policie může pozvat a ani za to, že tě UPC může odpojit (Wi-Free login podle podmínek mohou používat pouze členové domácnosti). Citovat Jiná služba Jiná služba Jiná služba už nic Praha - Letňany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YABAKA Odesláno 12. října 2015 Sdílet Odesláno 12. října 2015 Ach tady jste chtri a kazdy z vas je soudce, zalobce, policajt. Ja uz si timto parkrat prosel a nejaky login neni dukaz, to si te max pcr muze pozvat a to je tak vse. Osobne si nedokazu predstavit co by musel ten dotycny udelat, aby to resila pcr. A kdyby udelal jo neco trestnyho, tak ten dotycny nebude rozhodne pouzivat ucet, ktery ziskal na wifree od pepika a ten pěik vi, ze mu to dal. Ucet l wifree neni priny dukaz, on to ve skutecnosti neni ani neprimy dukaz. Nevím čím sis prošel, ale Policie tě kromě pozvání na podání vysvětlení může taky vyzvat k vydání výpočetní techniky pro účely dalšího zkoumání. Takže něco takovýho rozhodně nestojí za to, aby tady člověk dostal od něho stovku za to, že mu sdělí údaje a za situace, že o dotyčným neví vůbec nic. Klidně to může být cizinec, co tady pomocí toho bude páchat trestnou činnost a pak se po něm slehne zem, takže klidně využije tebe jako defacto bílýho koníka. Účet Wi-Free s tvým loginem je naprosto totéž, jako by ses připojoval doma. Jinak ti ale nic nebrání, abys ty údaje sdělit tomu anonymovi ty sám a problém je vyřešen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník computerboy Odesláno 12. října 2015 Sdílet Odesláno 12. října 2015 Hrochu hrochu, to nemáš 239 Kč měsíčně na objednání Fiber10+ ? Nechce se mi věřit. Jestli má soused WiFree, rozvody už po celém baráku s největší pravděpodobností jsou. Už v případě kdy máš řádně evidovanej nejnižší tarif, vzniká ti i legální nárok na WiFree. Login ti nikdo rozumnej neposkytne protože, jak už bylo napsáno - pokud uděláš na internetu průser bude se vždy zodpovídat ten jemuž účet patří. Sent from my phone by Tapatalk Ten tarif Fiber10+ za 239 Kč je i s pronájmem modemu nebo ještě + 50/70Kč modem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hpfunny Odesláno 12. října 2015 Sdílet Odesláno 12. října 2015 Je za 229 bez modemu, s modemem 299 (věrnostní) - včetně Digi Mini. Citovat Start - - Compal CH7465 Brno-Žabovřesky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 14. října 2015 Sdílet Odesláno 14. října 2015 Tak ale ked uz nic ine,aspon tento obojzivelnik pobavil Dekuji za radu - netusil jsem, ze by UPC tento tarif jeste oficialne nabizelo a ani jsem ho nyni nenasel - i ze jsem mohl pobavit a trochu rozproudit debatu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 14. října 2015 Sdílet Odesláno 14. října 2015 Zdravím. Nelze se mi připojit přes Android - stále mi to píše Chyba ověření...poradí mi někdo, kde je problém?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.