Marek-26 Odesláno 14. října 2015 Sdílet Odesláno 14. října 2015 V ověření? Omlouvám se, ale věštecká koule je mimo provoz. Jaký Android, jaký telefon, instaloval jste certifikát či nikoliv, zadáváte přihlašovací jméno do Moje UPC a speciálně vytvořené heslo k Wi-Free ... ? Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 15. října 2015 Sdílet Odesláno 15. října 2015 Mám Android 4.1.2 na telefonu Samsung Galaxy SIII mini, zkoušel jsem to s certifikátem i bez něj, a přihlašovací jméno i heslo na Wi-free zadávám a stále se mi to nechce připojit ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 20. října 2015 Sdílet Odesláno 20. října 2015 Ahojte, smlouvu mám aktivní asi týden a v moje pc není žádný odkaz wifree. Objeví se až později, nebo je někde problém? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník fukfa Odesláno 4. listopadu 2015 Sdílet Odesláno 4. listopadu 2015 Několik týdnů jsem používal tuto službu a nějak se to pak celé zaseklo.Připojím se..na androidu svítí připojeno, ale stránku to donekonečna načítá.Švagr říkal že měl to samé...musel se připojit na wifi free u někoho jiného..v jiném baráku a pak to prý zas začalo šlapat.No nevím,připadá mi to dost na hlavu,že by se mi to samo zablokovalo pokud se budu připojovat stále od stejného souseda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník computerboy Odesláno 4. listopadu 2015 Sdílet Odesláno 4. listopadu 2015 a máš nainstalovaný certifikát? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YABAKA Odesláno 4. listopadu 2015 Sdílet Odesláno 4. listopadu 2015 Ten na to nemá vliv a zvlášť, když už se připojoval předtím a připojí se i jinde. Nekonečný načítání může být způsobený tím, že na Wi-Free je už v provozu 5 zařízení a to 6 a další se nepřipojí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník warman Odesláno 4. listopadu 2015 Sdílet Odesláno 4. listopadu 2015 Několik týdnů jsem používal tuto službu a nějak se to pak celé zaseklo.Připojím se..na androidu svítí připojeno, ale stránku to donekonečna načítá.Švagr říkal že měl to samé...musel se připojit na wifi free u někoho jiného..v jiném baráku a pak to prý zas začalo šlapat.No nevím,připadá mi to dost na hlavu,že by se mi to samo zablokovalo pokud se budu připojovat stále od stejného souseda. Mám stejný problém - na vlastní wifinu se nepřipojím a když se připojím na cizí, tak pak je to ok a soused má stejný problém. Už jen čekám na YABAKU, až zas napíše, že je to blbost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vpa Odesláno 4. listopadu 2015 Sdílet Odesláno 4. listopadu 2015 UPC Wi-Free nefunguje pro stejného uživatele na routeru, jehož je tento uživatel majitel či nájemce. UPC Wi-Free funguje na všech ostatních kromě tohoto jednoho. Citovat Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Vodafone TV Premium, CA modul Hradec Králové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YABAKA Odesláno 5. listopadu 2015 Sdílet Odesláno 5. listopadu 2015 To ale warman není schopen pochopit, i když se mu to už říkalo mockrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník warman Odesláno 5. listopadu 2015 Sdílet Odesláno 5. listopadu 2015 YABAKA: asi máš krátkodobou paměť viewtopic.php?f=5&t=5824&p=93344&hilit=wifree#p93344 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.