Odesláno 14. října 2015 9 let V ověření? Omlouvám se, ale věštecká koule je mimo provoz. Jaký Android, jaký telefon, instaloval jste certifikát či nikoliv, zadáváte přihlašovací jméno do Moje UPC a speciálně vytvořené heslo k Wi-Free ... ? Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 15. října 2015 9 let Mám Android 4.1.2 na telefonu Samsung Galaxy SIII mini, zkoušel jsem to s certifikátem i bez něj, a přihlašovací jméno i heslo na Wi-free zadávám a stále se mi to nechce připojit ???
Odesláno 20. října 2015 9 let Ahojte, smlouvu mám aktivní asi týden a v moje pc není žádný odkaz wifree. Objeví se až později, nebo je někde problém? Díky.
Odesláno 4. listopadu 2015 9 let Několik týdnů jsem používal tuto službu a nějak se to pak celé zaseklo.Připojím se..na androidu svítí připojeno, ale stránku to donekonečna načítá.Švagr říkal že měl to samé...musel se připojit na wifi free u někoho jiného..v jiném baráku a pak to prý zas začalo šlapat.No nevím,připadá mi to dost na hlavu,že by se mi to samo zablokovalo pokud se budu připojovat stále od stejného souseda.
Odesláno 4. listopadu 2015 9 let Ten na to nemá vliv a zvlášť, když už se připojoval předtím a připojí se i jinde. Nekonečný načítání může být způsobený tím, že na Wi-Free je už v provozu 5 zařízení a to 6 a další se nepřipojí.
Odesláno 4. listopadu 2015 9 let Několik týdnů jsem používal tuto službu a nějak se to pak celé zaseklo.Připojím se..na androidu svítí připojeno, ale stránku to donekonečna načítá.Švagr říkal že měl to samé...musel se připojit na wifi free u někoho jiného..v jiném baráku a pak to prý zas začalo šlapat.No nevím,připadá mi to dost na hlavu,že by se mi to samo zablokovalo pokud se budu připojovat stále od stejného souseda. Mám stejný problém - na vlastní wifinu se nepřipojím a když se připojím na cizí, tak pak je to ok a soused má stejný problém. Už jen čekám na YABAKU, až zas napíše, že je to blbost
Odesláno 4. listopadu 2015 9 let UPC Wi-Free nefunguje pro stejného uživatele na routeru, jehož je tento uživatel majitel či nájemce. UPC Wi-Free funguje na všech ostatních kromě tohoto jednoho. Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Vodafone TV Premium, CA modul Hradec Králové
Odesláno 5. listopadu 2015 9 let To ale warman není schopen pochopit, i když se mu to už říkalo mockrát
Odesláno 5. listopadu 2015 9 let YABAKA: asi máš krátkodobou paměť viewtopic.php?f=5&t=5824&p=93344&hilit=wifree#p93344
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.