Odesláno 5. listopadu 2015 9 let Spíš ty, ne? Jak jinak si vysvětlit, že tady co týden furt vytahuješ Wi-Free a nějaký svoje problémy s připojením? Normální člověk se na vlastní wifinu připojí přímo a neřeší Wi-Free
Odesláno 5. listopadu 2015 9 let YABAKA: Normální člověk si chce všechno nastavit doma, aby se vyhnul případným problémům s nastavením. Zkus si nastavit na windows 7 připojení na wifree bez návodu. To prostě nedáš a návod je naprosto nečekaně na internetu samozřejmě nemám problém doma používat svou wifi, ale chtěl jsem si doma nastavit wi-free a to prostě nejde. A mě wi-free doma funguje, jen naprosto nepochopitelně nejde doma nastavit. Už chápeš v čem je problém?
Odesláno 5. listopadu 2015 9 let YABAKA: Normální člověk si chce všechno nastavit doma, aby se vyhnul případným problémům s nastavením. Zkus si nastavit na windows 7 připojení na wifree bez návodu. To prostě nedáš a návod je naprosto nečekaně na internetu samozřejmě nemám problém doma používat svou wifi, ale chtěl jsem si doma nastavit wi-free a to prostě nejde. A mě wi-free doma funguje, jen naprosto nepochopitelně nejde doma nastavit. Už chápeš v čem je problém? To tam v tom paneláku nikdo jinej s Wi-Free není, aby ses připojil na něho?
Odesláno 5. listopadu 2015 9 let tak za prvé nebydlím v paneláku a za druhé když sítě mají stejný název, tak se snaží připojit na tu s nejsilnějším signálem a takhle to funguje ve všech systémech.
Odesláno 9. listopadu 2015 9 let Píšete tady, že na WiFree má nárok každý. Ale to zřejmě není pravda. Když jsem se na to ptal na INFo, jako co mám v mém případě vyplnit do kolonek ve formuláři (nekomentujte, je to hromadná smlouva) tak jsem dostal odpověď že je to POUZE pro klienty kteří mají nový WiFi router a tuto službu sami poskytují. V mém případě, starý modrý modem nárok nemám.
Odesláno 9. listopadu 2015 9 let Pro koho je UPC Wi-Free určená? Služba UPC Wi-Free je zdarma dostupná všem zákazníkům služby UPC Internet. Pro její využití se stačí do Wi-Free registrovat v Moje UPC. http://www.upc.cz/pece-o-zakazniky/stav ... ik/wifree/ Upraveno 9. listopadu 2015 9 let uživatelem Návštěvník Start - - Compal CH7465 Brno-Žabovřesky
Odesláno 9. listopadu 2015 9 let Infolinka tvrdí něco jiného. Oni prý ty staré modemy už neuvažují. Dokonce se kamsi koukala do databáze a že mám smůlu že to tam pro mne není nastavené. A ředitel to dnes také nevyvrátil, jen napsal že si přece každý může o výměnu modemu zažádat. A když jste tak chytrej, tak mi určitě poradíte co mám napsat do políčka "Příjmení". Když tam zadám podle nápovědy tak dostanu chybu "Uživatel nenalezen".
Odesláno 9. listopadu 2015 9 let Wi-Free službu dostupnou mám a modem od UPC je Ubee bez routeru a WiFi, takže to možný je. A do kolonky Příjmení bych asi napsal údaj, jakej je na smlouvě. Nebo kontaktoval zákaznickou linku a nenechal se odbýt.
Odesláno 9. listopadu 2015 9 let To jsem zkoušel. Velkýma, malýma, s mezerama i bez mezer, jen první řádek i oba řádky, s čárkou na konci prvního řádku i bez ní. Už mne nic dalšího nenapadlo. Jedině jsem nezkoušel ubírat písmeno po písmenu...
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.