Marek-26 Odesláno 9. listopadu 2015 Sdílet Odesláno 9. listopadu 2015 Zavolejte nebo napište na UPC, ať Vám tu registraci udělají. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 10. listopadu 2015 Sdílet Odesláno 10. listopadu 2015 Tak do MyUPC jsem se dostal - v životě by mne nenapadlo že se nemá psát celé jméno firmy jak je na faktuře ale jen "BRNO" (jako křestní mají ještě krátké upřesnění firmy). Jak jsem pochopil, tak v MojeUPC by mělo být někde nastavení hesla pro WiFree - ale to tady nikde nevidím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hpfunny Odesláno 10. listopadu 2015 Sdílet Odesláno 10. listopadu 2015 viewtopic.php?f=7&t=5155&start=380#p92090 Citovat Start - - Compal CH7465 Brno-Žabovřesky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BimboCZ Odesláno 10. listopadu 2015 Sdílet Odesláno 10. listopadu 2015 Jak jsem pochopil, tak v MojeUPC by mělo být někde nastavení hesla pro WiFree - ale to tady nikde nevidím Koukněte se sem zda tam máte tuto volbu viewtopic.php?p=90206#p90206 Citovat Basic - - Compal CH7465, CA modul Plzeň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 10. listopadu 2015 Sdílet Odesláno 10. listopadu 2015 http://www.upczone.cz/viewtopic.php?f=7&t=5155&start=380#p92090 Jasně, tohle jsem hledal - bohužel to tam není. Takže informace infolinky že to mám deaktivované (protože stará smlouva starý modem blablabla...) byla správná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hpfunny Odesláno 10. listopadu 2015 Sdílet Odesláno 10. listopadu 2015 Také jsem měl při aktivaci podobný problém, řešil jsem to ne prostřednictvím KC, ale kontaktoval jsem formulářem https://app.upc.cz/klpoz/cz/ContactForm.aspx technickou podporu, za dva dny mně přišel mail, že bylo aktivováno a v Moje UPC se objevilo potřebné. (mám odkoupený modem Cisco bez wifi) Citovat Start - - Compal CH7465 Brno-Žabovřesky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 12. listopadu 2015 Sdílet Odesláno 12. listopadu 2015 Tu tech podporu jsem zkusil taky, nepovedlo se. Ale neva, už se konečně ozval někdo ohledně změny smlouvy. Numějí to udělat na starou smlouvu, musí se udělat nové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník vcan Odesláno 25. listopadu 2015 Sdílet Odesláno 25. listopadu 2015 Ahoj, sim je nekde popsano jak ta sluzba prideluje IP adresu? Me to cca kazdou minutu prideli jinou IP! Coz ja napr. pro VPN nebo nedejboze ssh dost velkej problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepe Odesláno 25. listopadu 2015 Sdílet Odesláno 25. listopadu 2015 Tohle už se řešilo zde: viewtopic.php?f=8&t=5849 Citovat Kabel 300 Mb/s Super Komplet 3x CA modul, 1x Nokia, 1x Technicolor Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YABAKA Odesláno 26. listopadu 2015 Sdílet Odesláno 26. listopadu 2015 Wi-Free není určený pro nějaký VPN apod., i když i to se dá vyřešit třeba pomocí DDNS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.