Návštěvník Odesláno 27. listopadu 2015 Sdílet Odesláno 27. listopadu 2015 Dobrý den mám dotaz. Po připojení k internetu Wi-Free mi pravidelně po 1min. spádné spojení a opět se připojí. Odzkoušel jsem to na Windows 7, a XP, stolním PC a Netbooku a tři různá WIFI zařízení a na 3 místech kde mají modem co preferuji na stránkách UPC. Sila signálu je dle graf. zobrazení jsou všechny čárky. Muže někdo poradit jak na to aby to spojení nespadlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepe Odesláno 27. listopadu 2015 Sdílet Odesláno 27. listopadu 2015 To samé se řešení tady: viewtopic.php?f=8&t=5849 Citovat Kabel 300 Mb/s Super Komplet 3x CA modul, 1x Nokia, 1x Technicolor Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 1. prosince 2015 Sdílet Odesláno 1. prosince 2015 Zdravím, je možné že UPC na Wi-Free blokuje přístup do Battle.net, Steamu a dalších online herních služeb? Zkoušel jsem to na více zařízeních a ve více lokalitách a nikdy jsem neměl štěstí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 9. prosince 2015 Sdílet Odesláno 9. prosince 2015 Mají to absolutně k ničemu, většinou 3x do tydne se co 40s odpojuje, momentálně už skoro týden, odpojování, cykl, at se jedná o ios, android, microsoft, mají to nedořešené a jsem na ně moc naštvaný, i když jsem IT technik, nejsem schopný tento problém řešit, problém na jejich straně, když něco nabízím, tak funkční, ne takovou ostudu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 18. prosince 2015 Sdílet Odesláno 18. prosince 2015 Po týdnu se dá už i připojit, ale minutový cykl odpojování stále, tohle fakt může vymyslet jen UPC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 18. prosince 2015 Sdílet Odesláno 18. prosince 2015 Po týdnu se dá už i připojit, ale minutový cykl odpojování stále, tohle fakt může vymyslet jen UPC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YABAKA Odesláno 18. prosince 2015 Sdílet Odesláno 18. prosince 2015 Dle příspěvků asi fakt nějakej problém bude, nejspíš se zaseknutou klávesou F5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 19. prosince 2015 Sdílet Odesláno 19. prosince 2015 To je přesný důkaz toho, že to blbne, odpojilo se mi UPC, připojilo mobilní UPC na telefonu a poslalo to 2x, sice náhoda, ale je to tak, se to pozná jen podle IP Zajímalo by mě, co s tím UPC chce dělat, ty cykly jsou časově přesné a trvá to fakt týdny, dělalo to už i dříve, ale delší dobu byl klid. opravdu nepoužitelné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 19. prosince 2015 Sdílet Odesláno 19. prosince 2015 opravuji, *mobilní O2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 3. ledna 2016 Sdílet Odesláno 3. ledna 2016 Dobry den, blby dotaz do uzivatelsky jmeno na free je email do mojeupc?Zadam a stejne nefunguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.