Návštěvník YABAKA Odesláno 19. ledna 2016 Sdílet Odesláno 19. ledna 2016 To by mě zajímalo jak to vlastně mají vymyšlené umělci. Normálně jsem připojený, nic nepadá, to znamená, že jsem se připojil v první pětici uživatelů na jeden routr, po nějaké době, např ráno v 7:00 to začne co minutu odpojovat a co 3s připojovat zpátky. Kde je ta logika, pokud jsem byl na routru připojený mezi prvníma, tak to nemá pustit další uživatele a odpojovat to případně je, ne mě. UPC mi už leze pěkně na nervy a to ne jen z tohoto důvodu, něco slíbí a výsledek k ničemu, včetně jejich podpory a servisu, když na něco nemám, tak ať to nedělám, zlatá Poda a jiní, kteří nemachrují a makají na spokojenosti a o ceně ani nemluvím. Co to je za pindy? Poda něco takovýho nabízí? Ta je ráda, že v celým městě připojí tak dvě ulici na optiku a zbytek mele přes WiFi rychlostí horší, než má 3G na mobilu. A že tě to z Wi-Free odpojuje je v pořádku, když tam není aktivita, tak tam nemá smysl držet brzdy, zatímco se bude chtít třeba připojit někdo jinej. Je to navíc doplňková služba zadarmo, takže si není na co stěžovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 23. ledna 2016 Sdílet Odesláno 23. ledna 2016 CHlapci píšete hlouposti,musíte mýt modem s wifi.Na přístroji opsat čísla do přihlášení telefonu.Samozřejmě musí být modem aktivní od UPC Pepa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník warman Odesláno 23. ledna 2016 Sdílet Odesláno 23. ledna 2016 Pepo, ty meleš hlouposti evidentně nevíš, co je wi-free. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thaischumi Odesláno 23. ledna 2016 Sdílet Odesláno 23. ledna 2016 CHlapci píšete hlouposti,musíte mýt modem s wifi. Myl jsem ho a už nefunguje Citovat Super 800 Mb/s Profi - Komfort VF Station + 3x CA Moduly Praha - Jinonice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beepee Odesláno 23. ledna 2016 Sdílet Odesláno 23. ledna 2016 thaischumi - Citovat 500 Mb/s - Komfort Modem Compal (černý), CA modul Ústí nad Labem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YABAKA Odesláno 23. ledna 2016 Sdílet Odesláno 23. ledna 2016 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 30. ledna 2016 Sdílet Odesláno 30. ledna 2016 Může být problém v zarušení, ale to tě asi nenapadlo ne v zarušení to není, nejsem debil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 30. ledna 2016 Sdílet Odesláno 30. ledna 2016 Může být problém v zarušení, ale to tě asi nenapadlo nejsem debil, vim jak vypadá zarušení a to teda tento případ není, nedelej chytrho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 30. ledna 2016 Sdílet Odesláno 30. ledna 2016 Může být problém v zarušení, ale to tě asi nenapadlo nejsem debil, vim jak vypadá zarušení a to teda tento případ není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník murder Odesláno 30. ledna 2016 Sdílet Odesláno 30. ledna 2016 nejsem debil, vim jak vypadá zarušení a to teda tento případ není Jé to je inteligentní reakce a opakovaně, to musí být "D" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.