Návštěvník YABAKA Odesláno 5. května 2016 Sdílet Odesláno 5. května 2016 Že by to dělali skrz Wi-Free, tomu moc nevěřím. Spíš začnou dřív nebo později vnucovat ten net, což se samozřejmě dělá líp s WiFi modemo-routerem, než jenom s čistým modemem. Ale jasně, může to být i jinak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 5. května 2016 Sdílet Odesláno 5. května 2016 Určitě měla ED2 modem, které stahují. To nemá s WiFree nic společného. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Roger Odesláno 5. května 2016 Sdílet Odesláno 5. května 2016 rozšiřovat pokrytí se snaží každý operátor a UPC díky tomu, že vymění všem modemy a bude z nich vysílat Wi-Free má nakročeno k velmi zajímavému procentu. Přesně, a navíc jim to rozšíření wi-free zákaznící díky poplatku za pronájem modemů víc než zaplatí. Být tou paní s pouhým telefonem, rozhodně bych na výměnu modemu jen tak pro plezír UPC nepřistupoval. Oni sice řeknou, že to je za stejnou cenu, ale zítra se jinak vyspí a už to bude dražší. UPC si nikdy s dodržováním smluv natož svých vlastních slibů nelámalo hlavu, bohužel v tomto státě jim to prochází. Jako pani nebude mít lepší kvalitu telefonování s wifi modmem než se starým. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 5. května 2016 Sdílet Odesláno 5. května 2016 Ale také se může stát, že podporu pro ED2 modemy zruší. Nechal bych si ho vyměnit. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník computerboy Odesláno 5. května 2016 Sdílet Odesláno 5. května 2016 Ještě mi napadá jedna věc, proč UPC se tak snaží vyměňovat modemy ED2 za ED3. Co když je zatím plánované navyšování rychlostí těch nejnižších tarifů? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 5. května 2016 Sdílet Odesláno 5. května 2016 A ono už se to snad nestalo? Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník computerboy Odesláno 5. května 2016 Sdílet Odesláno 5. května 2016 Zatím stále jsou nabízeny i tarify 10MB/s. Tyto tarify zřejmě budou muset být navyšovány/sjednocovány na vyšší rychlosti. Na UPC budou čím dál více vyvíjeny tlaky z EU, od vlády, aby takto nízké rychlosti neměly v nabídce. Ale nechme se překvapit, co za tou hromadnou výměnou modemů stojí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Roger Odesláno 6. května 2016 Sdílet Odesláno 6. května 2016 To by byla zase pekna pakarna, kdyby na neco takoveho doslo. U O2 neni problem v mnohych lokalitach mit rychlost i 3 MB/s a tam je to v danem miste technicke maximum. Tam je problem, ktery by se kdyztak mel resit. Ne v tom, ze Upc poskytuje nejnizsi tarif 10 MB/s, kdyz skoro vsude (kdyztak mne oprsvte) poskytujou i mnohem vyssi tarify. Proc bych nemohl mit "pomaly" tarif, kdyz mi to staci a vyhovuje a nechci platit vic? Bude mi zase Eu prikazovat, co je pro mne dobre? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 6. května 2016 Sdílet Odesláno 6. května 2016 nejnižší tarif na webu nemá 10, ale 12,5 MB/s, potom nejnižší, co se dá objednat, má jenom 1,25 MB/s, za to 10 MB/s neni vůbec nikde, viz http://www.upc.cz/pdf/Cenik.pdf Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník computerboy Odesláno 6. května 2016 Sdílet Odesláno 6. května 2016 Slamb: Nějak nechápu tvůj příspěvek. Můžeš to prosím vysvětlit, jak jsi na to přišel? V tom ceníku jsem žádné údaje o 12,5MB/s ani 1,25MB/s nenašel. děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.