Návštěvník YABAKA Odesláno 2. srpna 2016 Sdílet Odesláno 2. srpna 2016 Pokud ten Klient umí ověření na úrovni PEAP-MS-CHAP v2, tak by to mělo fachat. U tebou uvedenýho modelu to v popisu nevidím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník resi Odesláno 2. srpna 2016 Sdílet Odesláno 2. srpna 2016 (upraveno) .. Upraveno 4. srpna 2016 uživatelem resi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YABAKA Odesláno 2. srpna 2016 Sdílet Odesláno 2. srpna 2016 Budeš platit 70 kaček a s výměnou by problém být neměl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 11. září 2016 Sdílet Odesláno 11. září 2016 Mam problém s vytvořením hesla do wi-free, po přihlášení do Moje upc, zadám nové heslo do wi-free, vyskoci na me chybová hláška "Někde nastala chyba, skuste to prosím později." Zkoušel jsem různá hesla v průběhu nekolika dní, ale výsledek je stále stejný. Neřešily jste někdo stejný problém? Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YABAKA Odesláno 12. září 2016 Sdílet Odesláno 12. září 2016 Heslo nemůže být stejný jako do myupc, to je jasný. A nějak mlhavě si vybavuju, že při zadávání hesla to odmítlo nějaký speciální znaky a taky vyžadovalo malý+velký písmena + aspoň jeden znak. Jinak jim napsat na FB co s tím nebo klasicky zákaznická podpora. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník RZ Odesláno 23. září 2016 Sdílet Odesláno 23. září 2016 Zdravím, netušíte proč doma nevidím síť Wi-Free u svého TC7200? Mám ji už dlouhou dobu aktivovanou v my.upc (znovu jsem i kontroloval) a vždy byla v seznamu dostupných bezdrátových sítí vidět a teď jsem si všimnul, že ji nevidím, jako by jí modem nevysílal. Ani mi to nevadí, jen mne to zajímá kde je chyba. Děkuji a hezký den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thaischumi Odesláno 17. října 2016 Sdílet Odesláno 17. října 2016 TP-Link už má beta verzi firmware pro řadu Pharos (CPE 210,510,220,520, WBS 210,510), která umožnuje připojit k Wi-free odkaz Citovat Super 800 Mb/s Profi - Komfort VF Station + 3x CA Moduly Praha - Jinonice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 25. října 2016 Sdílet Odesláno 25. října 2016 pokud chcete plně ovládat Wi-Fee ,a mít odproštěný domácí internet od sdílení rychlosti dwnl/uploadu ,tak bych doporučil koupit si svůj vlastní modem za pár kaček a zapojit ho za UPC modem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Retiree Odesláno 25. října 2016 Sdílet Odesláno 25. října 2016 Tak mě napadá, neprochází Zlínem nějaká silnější patogenní zóna? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník computerboy Odesláno 26. října 2016 Sdílet Odesláno 26. října 2016 pokud chcete plně ovládat Wi-Fee ,a mít odproštěný domácí internet od sdílení rychlosti dwnl/uploadu ,tak bych doporučil koupit si svůj vlastní modem za pár kaček a zapojit ho za UPC modem. Je třeba říct, že na vliv Down/Up nemá zapnuté sdílené Wi-Free vůbec vliv! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.