Návštěvník RZ Odesláno 8. prosince 2016 Sdílet Odesláno 8. prosince 2016 Dobrý den, dá se něčím takovým zvýšit signál wifree? https://www.czc.cz/tp-link-tl-wa850re/122734/produkt (v práci se připojuji na wifree, ale jen na jednu čárku a někdy to vypadává, tak bych tomu chtěl trošku pomoct) Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YABAKA Odesláno 9. prosince 2016 Sdílet Odesláno 9. prosince 2016 Nedá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník computerboy Odesláno 9. prosince 2016 Sdílet Odesláno 9. prosince 2016 Proč by nedalo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thaischumi Odesláno 9. prosince 2016 Sdílet Odesláno 9. prosince 2016 Nedá. To se dá, ale je treba přeflashovat na DD- WRT nebo OpenWRT, nebo koupit dražší, který ověření 802.1x s PEAP-MSCHAPv2 podporuje už rovnou v originálním firmwaru, viz viewtopic.php?f=7&t=5155&p=100371&hilit=Pharos#p100371 Citovat Super 800 Mb/s Profi - Komfort VF Station + 3x CA Moduly Praha - Jinonice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YABAKA Odesláno 9. prosince 2016 Sdílet Odesláno 9. prosince 2016 Až se ti UPC Wi-Free s tou mrdkou 850 povede, tak dej vědět. Taky jednu vlastním a nechodí spolehlivě jako repeater ani s originál FW a routerem od stejnýho výrobce, natož se tam pokoušet dát alternativu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thaischumi Odesláno 9. prosince 2016 Sdílet Odesláno 9. prosince 2016 Až se ti UPC Wi-Free s tou mrdkou 850 povede, tak dej vědět. Taky jednu vlastním a nechodí spolehlivě jako repeater ani s originál FW a routerem od stejnýho výrobce, natož se tam pokoušet dát alternativu WiFree už samo o sobě není stabilní, je pochopitelné že při použití repeateru bude nestabilita na n-tou. Lepši je používat dva AP, jeden ve režimu client, a druhý jako klasický AP. Mám to zkoušeno a je docela stabilní jako na mobilu. Je třeba ten AP přepnout na 20MHz a použít frekvenci s odstupem aspoň 4 kanály od toho WiFree aby mezi sebou nerušily. Citovat Super 800 Mb/s Profi - Komfort VF Station + 3x CA Moduly Praha - Jinonice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník RZ Odesláno 9. prosince 2016 Sdílet Odesláno 9. prosince 2016 Aha, no děkuji tedy... a já myslel jak to bude jednoduché Ještě mám doma v šuplíku obstarožní TP-LINK TL-WR1043ND https://www.alza.cz/tp-link-tew-671br-d235410.htm ale s tím si nejspíš vůbec nepomůžu. P.S: zkoušeli jste už někdo připojit NTB s Win10 na wifree? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník warman Odesláno 10. prosince 2016 Sdílet Odesláno 10. prosince 2016 ale pomůžeš https://wiki.openwrt.org/toh/tp-link/tl-wr1043nd revizi modelu máš napsanou na tom routeru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 10. prosince 2016 Sdílet Odesláno 10. prosince 2016 P.S: zkoušeli jste už někdo připojit NTB s Win10 na wifree? Jo, po zadani loginu a hesla by te to melo normalne pripojit (me to nejdriv blbo a porad dokola se to jenom ptalo na login, ale po smazani ulozenejch siti to uz slo). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlaťák Odesláno 23. prosince 2016 Sdílet Odesláno 23. prosince 2016 (upraveno) Koukám přes Wifi analyser na wifiny v domě a měřím si sílu signálu. V Moje UPC se dívám, že mám Wi-Free (záměrně) neaktivní, ale zvláštní je, že podle měřáku mi jede. Když se přiblížím k modemu, signál rapidně vzroste. Když vypnu modem, jedna Wi-Free síť zmizne. Po zapnutí modemu se zase objeví. Ještě ke všemu je síla signálu té volné wifiny větší než síla mé neveřejné wifiny. Modem mám Technicolor. Tak je toto normální!? Je nějaká šance, jak to vypnout? Upraveno 23. prosince 2016 uživatelem Návštěvník Citovat Basic Red Basic Základní CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.