Návštěvník jobro Odesláno 23. prosince 2016 Sdílet Odesláno 23. prosince 2016 Měl bys to řešit s technickým oddělením UPC, a ne zde na fóru. Technickou podporu máš zdarma. Oni jsou dosti vstřícní a jistě ti to dají do pořádku. Díváš se opravdu na svoji síť? Věřím, že ano. WiFi a Wi-Free vysílají na stejném kanále. P.S. Mě taky z Technicolorem zlobilo Wi-Free. Dokonce i když jsem měl (pro závadu na modemu) nefunkční svoji domovskou WiFi, tak Wi-Free jelo dál... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlaťák Odesláno 23. prosince 2016 Sdílet Odesláno 23. prosince 2016 Ano, je to na stejném kanále. A pokud vypnu modem, zmizí dvě sítě, z toho jedna wi-free. Citovat Basic Red Basic Základní CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 23. prosince 2016 Sdílet Odesláno 23. prosince 2016 Ja mam za to ze wi-free v moje upc deaktivovat nejde, tam lze pouze nastavit heslo, pro deaktivaci si musis zavolat nebo napsat na upc. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlaťák Odesláno 23. prosince 2016 Sdílet Odesláno 23. prosince 2016 Je to tak. Už jsem to vyřešil. Musí se kontaktovat přímo UPC. Citovat Basic Red Basic Základní CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník jobro Odesláno 23. prosince 2016 Sdílet Odesláno 23. prosince 2016 Deaktivovat Wi-Free prostřednictvím MojeUPC si mohou jen ti uživatelé, kteří mají modem zakoupený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thaischumi Odesláno 23. prosince 2016 Sdílet Odesláno 23. prosince 2016 Deaktivovat Wi-Free prostřednictvím MojeUPC si mohou jen ti uživatelé, kteří mají modem zakoupený. To není pravda, mám 3 smlouvy, u všech jsou modemy pronajaté, a deaktivovat v my.upc.cz jde (asi, já jsem ho teď pokusil deaktivovat poprvé tak že nevím jetli budou mě ještě kontaktovat nebo rovnou mně vypnou) Citovat Super 800 Mb/s Profi - Komfort VF Station + 3x CA Moduly Praha - Jinonice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hpfunny Odesláno 24. prosince 2016 Sdílet Odesláno 24. prosince 2016 Nevím jak teď, ale deaktivace Wi-Free v Moje UPC znamenala, že mně zrušili možnost využívání této služby, nikoliv "vysílání" z mého modemu. To umožňovali pouze u modemů zakoupených a bylo nutné kontaktovat UPC. Ale možná již změnili názor a lze to i u modemů pronajatých. Citovat Start - - Compal CH7465 Brno-Žabovřesky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ritchi Odesláno 24. prosince 2016 Sdílet Odesláno 24. prosince 2016 Je fajn mat po ruke sietovy kabel a neriesit wi-free ci ju mam pri deaktivacii zapnutu,ale nemyslim si,v inSSIDeri vidim len moju wifi siet a TV bez wi-free. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník jobro Odesláno 24. prosince 2016 Sdílet Odesláno 24. prosince 2016 To není pravda, mám 3 smlouvy, u všech jsou modemy pronajaté, a deaktivovat v my.upc.cz jde (asi...) Než napíšeš něco co "není pravda", přečti si dokument "PODMÍNKY UŽÍVÁNÍ SLUŽBY UPC WI-FREE bod 4. a 13. Je možné, že od podzimu změnili podmínky. Oni to dělají často. Nebo tam mají bordel. Ale tak to je ve zmíněném dokumentu a mě to tak funguje (modem jsem koupil). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hpfunny Odesláno 24. prosince 2016 Sdílet Odesláno 24. prosince 2016 17. Aktualizace služby UPC Wi-Free UPC si vyhrazuje právo službu UPC Wi-Free v budoucnu dále rozvíjet, měnit a upravovat, a to i bez předchozího upozornění. Vezměte, prosím, na vědomí, že tyto změny mohou mít vliv na dostupnost služby. Citovat Start - - Compal CH7465 Brno-Žabovřesky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.