Odesláno 7. ledna 2017 8 let Nemáte někdo zkušenost: WiFi free, s jedním android telefonem Honor 8, zadam jméno a heslo a připojím se. S Xiaomi Red Note 3 to ve stejnou chvíli nefunguje. Ani se zadáním certifikátu. Zkoušel jsem všechno možny. Prostě se připojuje, občas WiFi chytí a hned ztratí, ale většinou načítá IP adresu a nic.
Odesláno 7. ledna 2017 8 let Ten odkaz měl tazatele upozornit, že UPC telefon nemá budoucnost. Nebo jinak, taky slušně: před položením dotazu je dobré se alespoň trochu namáhat a hledat...
Odesláno 7. ledna 2017 8 let ???????? A co má spolecneho nějaká služba UPC telefon s problémem přihlašování do free Wi-Fi od UPC? Vůbec se to netýká mého dotazu.
Odesláno 8. ledna 2017 8 let Retiree: Přesně tak. Tvoje reakce je naprosto mimo a vůbec nesouvisí s problémem tazatele.
Odesláno 8. ledna 2017 8 let No tak jsem trochu ulítnul, tak už mně nebijte... Přesto, jakou síť využívá služba UPC Telefon?
Odesláno 8. ledna 2017 8 let Jakoukoliv wi-fi síť nebo data. Takže i UPC Wi-Free. Start - - Compal CH7465 Brno-Žabovřesky
Odesláno 8. ledna 2017 8 let Nemám zkušenost, protože můj HTC mobil UPC telefon neumí, ale vsugeroval jsem si, že jenom UPC Wi-Free. A protože princip UPC Wi-Free je založen na (mylném) předpokladu, že všichni zákazníci UPC budou ochotni ke spolupráci (viz mnoho nespokojenců tady na fóru a podstatný úbytek UPC Wi-Free AP v mém okolí), dovodil jsem si, že jedním z technických důvodů rušení služby UPC Telefon je právě neochota podstatné části zákazníků UPC ke spolupráci a tedy i neperspektivnost sítě UPC Wi-Free ...
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.