Návštěvník Odesláno 5. června 2017 Sdílet Odesláno 5. června 2017 Ahoj nemáte ještě někdo certifikát na win xp? Díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kohy Odesláno 10. června 2017 Sdílet Odesláno 10. června 2017 Už několikrát jsem využil, občas se povede, že je AP fakt šikovně a dá se připojit. A nejen v ČR. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Bucky Kid Odesláno 3. září 2017 Sdílet Odesláno 3. září 2017 Chtěl bych se zeptat na radu, mám na mobilním zařízení po upgrade na Android 7 problém s připojením. Certifikát jsem nainstaloval, nastavil připojení a login, zařízení se sice připojí ale asi po půl minutě se odpojí, pak se asi deset vteřin připojuje, připojí se a celý se to opakuje. Na předchozí verzi Androidu připojení drželo. To stejný na postarším telefonu s Androidem 5. Netušil by někdo příčinu toho odpojování, signál je dostatečnej. K domácí síti s WPA2 AP vydrží všechny zařízení připojený trvale. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.