Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

děkuji všem, myslím že už tomu rozumím... také děkuji za odkazy na seznam programů (kanálů) s uvedením, zda je kódován

námitka cojinera je poměrně závažná

Mě například strašně irituje, když v EPG přejdu na jiný kanál protože si chci přečíst detailní info o programu, a TV měl na ten kanál automaticky přepne.

ale obávám se, že to nezjistím ani na webu a dokonce ani v manuálu - musela bych asi navštívit prodejnu a tam si vyžádat dálkový ovladač :lol:

Odesláno

A to je právě ta nejlepší možnost, jak vybírat televizi, s ovladačem v ruce, nechat si ji předvést a vyzkoušet ovládání. Většinou v obchodech bývají ochotní. Jen nesmíte říct, že si televizi jdete jen vyzkoušet a pak ji koupíte na internetu :lol:

Odesláno

To jsem nepsal přímo k tomu vámi vybranému Sharpu. EPG Sharpu neznám, nicméně takovéto chyby některé EPG mají, tak je lepší si to nechat nejdřív ukázat v prodejně, než s tím pak léta žít.

Odesláno

ano, to jsem pochopila, že nepíšete přímo ke zmíněnému Sharpu

například Electroworld má nyní údajně ceny na prodejně stejné jako v e-shopu, takže to je asi jedna z možností

Odesláno

S tím EPG je to opravdu dosti závažná vlastnost TV. My máme doma 2 TV. V TV Philips při zapnutí EPG zmizí obraz i zvuk právě sledovaného kanálu, na obrazovce je jen přehled EPG. V TV Samsung při zapnutí EPG je v horním rohu obrazovky náhled sledovaného pořadu i se zvukem a lze v EPG libovolně listovat

bez jakéhokoliv omezení právě sledovaného kanálu. Chybu jsem udělal při koupi Philipsu, kdy jsem to v prodejně právě nevyzkoušel.

Odesláno

Toho Sharpa bych teda nekoupil, na uhlopricce take nesetri a funkce jako HbbTV, ktere maji Smart televizory take nejsou k zahozeni,

ja kupoval tv rodicum a jak jsou radi ze nekoupili tu nejlevnejsi, ale nechali si poradit.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

Já tedy nechci radit, ale uvedené TV Sharp nejsou vůbec full HD, pokud se dobře dívám. Podle mne se prodává spousta TV pouze HD redy. To odzkoušení ovládání v prodejně je dobré, ale ovládání novějších funkcí konzultujte s někým, kdo již např. chytrou TV má a může upozornit na některé záludnosti ovládání.

Odesláno

děkuji za vaše názory, tomus a ludeko, ale já se chci opravdu pouze dívat na televizi, nic jiného... takže chci obyčejnou "hloupou" televizi a HD taky nepotřebuji, není to jen kvůli penězům, opravdu nechci smart, nechci internet (ten mám v počítači) apod.

úhlopříčka - mám to tu opravdu malé, a to i místo kam TV přijde... uvažovala jsem že by stačila i 60cm, ale "dopřeju" si těch 80, víc je ale prostě zbytečné 8)

akorát se hrabu v nějakých parametrech a nevím jestli Sharp, nebo jánevím Philips, Samsung, Grundig, Sony, Panasonic, Toshiba, Hyundai, Sencor... je těch značek tolik - a já se v tom vůbec nevyznám :( ... a nevím, jak "spolupracují" s UPC a případně jejich CA kartou

Odesláno

no tak Full HD je zaklad, uz od 32'' je rozdíl markatní, "smart funkce" klidne ožel

z mé zkušenosti doporučuji Samsung, nedoporučuji Philips a z cizi zkusenosti doporucuji Sharp ale je vzdy o neco drazsi

• -
  • -
  • -
  • -
  • Praha
Odesláno

Osobně bych doporučoval se podívat na fórum TV Freaku. Dočteš se tam vše o nových televizorech, jaké mají vlastnosti, co se na nich jejich vlastníkům líbí a co je naopak irituje. Pak vyber. Já koupil samsunga a dobrý.

Smartka je dobrá třeba v tom, že ji můžeš propojit s hifi sestavou a pak na ní streamovat hudbu z telefonu nebo filmy z počítače.

Gogin

Ještě odkaz:

http://www.tvfreak.cz/forum/forumdisplay.php/41-Televize-LCD-plazma

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague