Návštěvník 123midur Odesláno 31. května 2014 Sdílet Odesláno 31. května 2014 Zdravím Máte taky někdo v lokalitě Kladno Okrsek 0 - Ukrajinská ulice výpadky? Včera kolem 21.30 internet vypadl a nešel ani v 02.00 - má to někdo stejně? Už mě to docela štve, za ty peníze by na to mohli dát pozor... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YABAKA Odesláno 31. května 2014 Sdílet Odesláno 31. května 2014 http://www.upc.cz/klientske-centrum/vyp ... 03883.html tel. 241 005 100 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník 123midur Odesláno 31. května 2014 Sdílet Odesláno 31. května 2014 YABAKA: Tak jelikož jsem zakládal Topic tak internet funguje, ten link co jsi mi postl je mi na nic...zrovna teď... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 31. května 2014 Sdílet Odesláno 31. května 2014 1. Zakládáte duplicitní téma 2. Stojíte vůbec o nějakou reakci, nebo jste si přišel jenom postěžovat? Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 31. května 2014 Sdílet Odesláno 31. května 2014 jenom bulí a spamuje přitom kladeňáci byli většinou sympatický lidi holt výjimka se najde všude Citovat - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník 123midur Odesláno 31. května 2014 Sdílet Odesláno 31. května 2014 2. Stojíte vůbec o nějakou reakci, nebo jste si přišel jenom postěžovat? Chtěl jsem vyjádření od někoho z UPC - kdo má internet na starosti - pokud tu někdo takový je Slamb: Takový jako jsi ty, potkávam denně na jiných forech takže mě nerozhodíš... Zkrátka potřebuji jen odpověď od někoho z UPC Toť vše - snad je to napsané dost jasné Ale teprve teď jsem si všiml že UPOZORNĚNÍ: UPC Fórum nejsou oficiální stránky firmy UPC takže se nedivim že tu je samej chytrolín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YABAKA Odesláno 31. května 2014 Sdílet Odesláno 31. května 2014 http://www.upc.cz/klientske-centrum/kontakt/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 1. června 2014 Sdílet Odesláno 1. června 2014 ... Ve vedlejším duplicitním tématu Vám byly dány i odkazy. A ano, pokud jste si až nyní všiml, že se jedná o neoficiální stránky, hodně se tím vysvětluje. Třeba to, že nečtete. Jinak jak jsem psal už vedle, UPC nemůže hlídat a předcházet tomu, že jim někdo něco provede s rozvody nebo se vyskytne rušení nebo odejde kus nějakého HW. Když to nastane, je na nich, aby to rychle vyřešili. A pro bližší informace musíte opravdu přímo na ně. I když moc sdílný k tomuto nejsou. Potvrdí výpadek, ale bližší info nedávají moc. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.