Návštěvník Odesláno 1. června 2014 Sdílet Odesláno 1. června 2014 ...ještě něco: když připojíš kabel do PC, tak tam blikají kontrolky? M. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtonda Odesláno 1. června 2014 Sdílet Odesláno 1. června 2014 Stáhla jsem a nainstalovala z http://www.nvidia.com/object/win7_winvi ... _whql.html a pořád se nemůžu připojit k internetu. To je jen ovladač na grafický adaptér, zkus toto: http://www.nvidia.com/object/nforce_vis ... 15.49.html Jinak instalace Windows 7 skutečně je celkem snadná, ale když se jedná o nějaký starší či neobvyklý hardware, tak může být potíž s ovladačem, často to vyřeší aktualizační služba Windows, pokud zrovna není problém se síťovou kartou a tedy i připojením na net. Citovat Jiná služba Jiná služba Jiná služba už nic Praha - Letňany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtonda Odesláno 1. června 2014 Sdílet Odesláno 1. června 2014 Velmi závažná připomínka, diky...paženo, hledej ve Správci zařízení Síťové adaptéry! (předpokládám, že máš CZ edici), nejspíš nějaký Realtek. Přesný název pak hledej na Googlu. Tohle je po několikáté co tu píšeš naprostou kravinu. nForce 430 je čipová sada od nVidie, která má v sobě integrovanou síťovou kartu, takže tam sotva bude mít Realtek. Když o tom nic nevíš, tak sem nepiš nesmysly, akorát blbneš lidi. Citovat Jiná služba Jiná služba Jiná služba už nic Praha - Letňany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Retiree Odesláno 1. června 2014 Sdílet Odesláno 1. června 2014 xtonda > Připouštím, že Realtek je kravina a sypu si popel na hlavu... Nicméně to vyplynulo až z diskuze, která z počátku nebyla žádná. Radu jsem poskytoval s výhradou, že nemám znalosti a z dotazu jsem se o hw moc nedozvěděl a asi ne vše, co jsem napsal byly, jak říkáš, kraviny. Omlouvám se i tazatelce, kterou jsem možná zmátl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slamb Odesláno 1. června 2014 Sdílet Odesláno 1. června 2014 že to tady vůbec řešíte, ať si borka odnese komp do servisu a je to hotový Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.