Odesláno 8. prosince 2005 19 let Cusik, nevite nekdo proc uz nejsou nektere porady na Discovery Channel dabovane ? Je to jak ze zacatku kdyz bylo dabovano jen nekolik malo poradu,a zda se me ze jich ted dabuji cim dal min.(napr.muj oblibeny Myth Busters) Zda se me ze uz i jiz driv nadabovane dily vysilaji v originalnim zneni a to nemluvim jen o MB
Odesláno 8. prosince 2005 19 let Pry je to zavada u provozovatele tohoto kanalu. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 8. prosince 2005 19 let Zaznamenal jsem situaci (nekdy koncem minul.tydne) kdy sice bezel cesky zvuk, ale zase chybely ruchy, takze to bylo dost neprirozene - jako nemy film s ceskym komentarem.
Odesláno 10. prosince 2005 19 let Jo taky mě to pěkně s... Doufám, že to brzy napraví. Tento týden jsem dokonce zahlédl jeden díl American Chopper v ruštině (což se nestalo poprvé). Mimochodem, máte nějaký e-mail na Karneval? Klikám na jejich stránkách na on-line dotazník a ono nic.
Odesláno 10. prosince 2005 19 let Oni ten online dotaznik snad zrusili, stejne byl na .... Kontaktni e-mail je: internet@karneval.cz Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 12. prosince 2005 19 let Teď jsem zkoušel Discovery Channel a mohl jsem dokonce přepínat mezi českým zvukem a angličtinou (Extrémní stroje). Hallmark mi jde stereo a slovensky, což mě nevadí (Přílivová vlna). Odkaz na dotazník Karnevalu, co zmiňuje Worm, mi funguje. Ale dotazy tam nejsou .
Odesláno 12. prosince 2005 19 let No mně teď dotazník nefunguje, ale včera večer se mi zobrazil. Na Discovery včera odpoledne běželi Bořiči mýtů v češtině ale tak trochu mimo program.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.