Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Jenže on psal, že už má natažený kabel CB100

• Super
  • Super+
  • ALLinONE
  • Vodafone TV Premium, CA modul
  • Praha
  • Po roku...
Odesláno

Zdravím pánové a měl bych dotaz.Mám od zásuvky UPC k Tv 8 metrů koax.kabelu RG-6U/32FD a dělá mi takovou věc že když se kabelu dotknu rukou tak se kvalita signálu zvýší asi tak o 30%.U českých programů to nevadí ty mají kvalitu 80-90%.Ale slovenské programy mají tak 45% a někdy se škube obraz a těch 30% navíc dělá

docela dost.Koax jsem několikrát zkrátil i jsem ho proměřil ale je v pořádku.Má někdo dobrou radu čím to může být?

Odesláno

Vyměnit za kvalitní Belden H125.

Odesláno

Zajímalo by mě čím jsi ho doma proměřil ? TV měřák asi nemáš.

Zkrátil = že jsi tam dělal nějaké koncovky sám, také jaké ? a podobně .

8 Metrů bych řešil jednoduše koupení v krámě nového kusu kabelu s nalisovanýma konektory a né doma něco bastlit.

Odesláno

dej tam poradne konektory na obe strany a jesti poradne nemas, tak tam dej aspon klasicke sroubovaci fka (konektory typu F) a na ne redukci z F na IEC (iec je klasicky televizni konektor). Nerikam ze ten kabel je nejaky zazrak, jen se mi zda ze to bude mnohem vice konektory nez kabelem.

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague