Standa Odesláno 2. ledna 2015 Sdílet Odesláno 2. ledna 2015 Jenže on psal, že už má natažený kabel CB100 Citovat Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 30. května 2016 Sdílet Odesláno 30. května 2016 Zdravím pánové a měl bych dotaz.Mám od zásuvky UPC k Tv 8 metrů koax.kabelu RG-6U/32FD a dělá mi takovou věc že když se kabelu dotknu rukou tak se kvalita signálu zvýší asi tak o 30%.U českých programů to nevadí ty mají kvalitu 80-90%.Ale slovenské programy mají tak 45% a někdy se škube obraz a těch 30% navíc dělá docela dost.Koax jsem několikrát zkrátil i jsem ho proměřil ale je v pořádku.Má někdo dobrou radu čím to může být? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YABAKA Odesláno 31. května 2016 Sdílet Odesláno 31. května 2016 Vyměnit za kvalitní Belden H125. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lada-vir Odesláno 31. května 2016 Sdílet Odesláno 31. května 2016 Zajímalo by mě čím jsi ho doma proměřil ? TV měřák asi nemáš. Zkrátil = že jsi tam dělal nějaké koncovky sám, také jaké ? a podobně . 8 Metrů bych řešil jednoduše koupení v krámě nového kusu kabelu s nalisovanýma konektory a né doma něco bastlit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 31. května 2016 Sdílet Odesláno 31. května 2016 dej tam poradne konektory na obe strany a jesti poradne nemas, tak tam dej aspon klasicke sroubovaci fka (konektory typu F) a na ne redukci z F na IEC (iec je klasicky televizni konektor). Nerikam ze ten kabel je nejaky zazrak, jen se mi zda ze to bude mnohem vice konektory nez kabelem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.