Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Zdravim vcera byl u nas technik a dal nam novy modem do pronajmu je to technicolor od upc.

Mame ted Fiber Power 120 rychlost pres kabel je odpovidajici down. 121 up. 12,5.

Ale mam dotaz ohledne wifi ten modem ma v sobe interni wifi ale i kdyz jsem byl uplne v blozkosti modemu tak jsem nameril pres notebook 50mbps a u mobilu 20-30. Cekal jsem o neco lepsi vysledek myslim ze dosazitelna je az 70-80.

Jak jste na tom vy pokud mate taky tento modem?

Mam zkusit neco prenastavit? A nebo je taky moznost ze bych pouzil tp link router ktery ma externi antenu a mel jsem s nim o neco lepsi signal.

Odesláno

Pokud ti vlastní wifi router poskytoval lepší výsledky než Technicolor, tak Technicolor přepni do bridge režimu a zapoj do něj vlastní wifi router.

• Jiná služba
  • Jiná služba
  • Jiná služba
  • už nic
  • Praha - Letňany
Odesláno

Wifi u Technicoloru je na houby.Taky mám za ním svůj TP-Link.

• Premium
  • Premium
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 6, CA modul
  • Ostrava-Poruba
Odesláno

Aha a kde se da prepnout do bridge rezimu? Ten vlastne udela presne co?

Odesláno

Ten udělá v podstatě to, že se modem bude chovat jako původní základní modem, nastaví se to někde ve webové administraci toho modemu, přesně nevím, sám Technicolor nemám, mělo by to být v příručce.

• Jiná služba
  • Jiná služba
  • Jiná služba
  • už nic
  • Praha - Letňany
Odesláno

Ok v te administraci jsem byl menil jsem tam vcera jmeno a heslo pro wifi. Snad to tam najdu.

Odesláno

Tak tim lip akorat nevim jestli nezustane aktivni wifi i u toho modemu abych pak nemel 2 aktivni.

Odesláno

V tom případě bych ale doporučil zapojit ten jeho Tp-link jen jako AP (výstup z modemu dát do LAN portu toho TP-Linku) a hlavně na TP-Linku vypnout DHCP. Mít dva routery a NATy za sebou je zbytečné a mohlo by to být i zdrojem obtíží, čili variantu bych zvolil podle toho které zařízení je lepší a výkonnější router.

To co sem popisoval má tu výhodu, že to bude v podstatě stejné jako to na co je zvyklý.

• Jiná služba
  • Jiná služba
  • Jiná služba
  • už nic
  • Praha - Letňany
Odesláno

Jestli je ten TP-Link nějaký z řady 3600, 4300, 4900 nebo Archer, tak bych ho rozhodně nechal i routovat a nedegradoval ho jenom na AP (ono to myslím u těchto modelů ani nejde). Ale ta rychlost kolem 50 Mbps zase není tak neobvyklá, stačí to provozovat v zarušeným prostředí a může si blahopřát, že má vůbec tolik.

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague