Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

A nedělají to u Netboxu tak, že mu prostě zprovozní HBO?

• Premium Profi
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Vodafone TV Premium, CA modul
  • Hradec Králové
Odesláno

Díky za odpovědi.

Odesláno

ku*** to si snad delaji prdel. Poprve jsem ty smejdy chtel za neco pochvalit a po 24h uz jim to nejede a UPC neni na seznamu. Uz mne opravdu serou.

Odesláno z mého Nexus 7 pomocí Tapatalk

Odesláno

Jsem zvědavej kolik bude HBO Go stát?Počítám tak do stovky 89kč,99kč apod.,ale uvidíme.nemate někdo zprávy,kolik bude stát po zkušební provozu?

Odesláno

višchni to mají v ceně služby. Takže to bude mít asi i UPC. A jestli to bude placená služba, tak jedině při objednání HBO balíčku ;)

Odesláno

Mělo by to jet od září, cena zhruba 50 Kč, samozřejmě s balíčkem HBO nebo superfilm. Odpovědi jsou od operátora klientského centra.

Odesláno

Cenu bych akceptoval do 100,-Kč bez balíčku, dalších 199,-Kč za balíček nedám, na to že na HBO moc filmů není a pořád se točí dokolečka, je to pro mne moc.

Odesláno

Tom0: hbogo jde jen spolecne s hbo. A hbo je samo o sobe pomerne drahy kanal.

Odesláno

Warman: díky za informaci, Já bych bral jen filmy něco na způsob VOYO za dostupný měsíční poplatek,ale také zahraniční dabované filmy.Sledovat přes Smart tv., mám to pro rodiče.

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague