Odesláno 20. června 2014 10 let Mno třeba u Netboxu to jde, ale vyjde to stejně draho, jako balík HBO (ve kterém mají i HBO OD) http://www.netbox.cz/site/cz/hbo-go-k-internetu.html
Odesláno 20. června 2014 10 let A nedělají to u Netboxu tak, že mu prostě zprovozní HBO? Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Vodafone TV Premium, CA modul Hradec Králové
Odesláno 21. června 2014 10 let ku*** to si snad delaji prdel. Poprve jsem ty smejdy chtel za neco pochvalit a po 24h uz jim to nejede a UPC neni na seznamu. Uz mne opravdu serou. Odesláno z mého Nexus 7 pomocí Tapatalk
Odesláno 21. června 2014 10 let Jsem zvědavej kolik bude HBO Go stát?Počítám tak do stovky 89kč,99kč apod.,ale uvidíme.nemate někdo zprávy,kolik bude stát po zkušební provozu?
Odesláno 21. června 2014 10 let višchni to mají v ceně služby. Takže to bude mít asi i UPC. A jestli to bude placená služba, tak jedině při objednání HBO balíčku
Odesláno 22. června 2014 10 let Mělo by to jet od září, cena zhruba 50 Kč, samozřejmě s balíčkem HBO nebo superfilm. Odpovědi jsou od operátora klientského centra.
Odesláno 22. června 2014 10 let Cenu bych akceptoval do 100,-Kč bez balíčku, dalších 199,-Kč za balíček nedám, na to že na HBO moc filmů není a pořád se točí dokolečka, je to pro mne moc.
Odesláno 23. června 2014 10 let Tom0: hbogo jde jen spolecne s hbo. A hbo je samo o sobe pomerne drahy kanal.
Odesláno 23. června 2014 10 let Warman: díky za informaci, Já bych bral jen filmy něco na způsob VOYO za dostupný měsíční poplatek,ale také zahraniční dabované filmy.Sledovat přes Smart tv., mám to pro rodiče.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.